4 manieren om meer geld te verdienen

Wie wil er nu niet meer geld? Misschien denk je wel ‘ja, maar tijd is ook veel waard.’ Dat klopt, alleen dat wil niet zeggen dat je tijd moet inleveren om meer geld te verdienen. Soms tijdelijk, maar daarna pluk je daar wel de vruchten van. Vraag jij je af hoe je nu meer geld kunt verdienen? Check dan deze tips.

Omscholen

Steeds meer mensen houden het niet meer bij één baan in hun leven. Daar waar dat vroeger nog heel normaal was, is dat nu eerder de uitzondering. Dat is ook niet gek. Er zijn veel veranderingen die als gevolg hebben dat banen dramatisch veranderen of zelfs ophouden te bestaan. Daarnaast komen er ook een heleboel nieuwe banen bij. Dat maakt omscholen steeds meer als een gebruikelijk zet om te voldoen aan de marktvraag. Wil je een beter betaalde baan dan is omscholen vaak een goed idee. Er zijn onder andere veel mensen die omscholen om in de ICT-branche te kunnen werken.

Beleggen

Niet alleen omscholen is slim, beleggen is misschien nog wel slimmer. Het maakt niet uit of het gaat om bijvoorbeeld beleggen in digitale munten, in vastgoed of in aandelen… Beleggen is een vorm van passief inkomen opbouwen. Jouw geld wordt meer waard. Tenminste als je goed belegt.

Begin een blog

Het lijkt vechten tegen de bierkaai. Alleen een blog kan zeker een manier zijn om geld te verdienen, als je continue en genoeg post, waarde biedt en producten en/of diensten aanbiedt die relevant zijn. Kun je uiteindelijk meer gaan verdienen. Neem nu als voorbeeld Jelle Hermus. Hij blogt over een leuker leven en biedt tegelijkertijd e-boeken en cursussen aan voor een leuker leven. Daarnaast verkoopt hij ook producten van anderen op zijn website. Dat het werkt, komt omdat hij vanuit zijn passie gedreven steeds maar weer content post op zijn blog, dit deelt op social media een nieuwsbrief heeft en hij hiermee ontzettend veel bezoekers krijgt op zijn website. Het gaat niet vanzelf er komt een heleboel bij kijken. Alleen een blog kan wel degelijk zorgen voor extra geld. Wel heb je geduld nodig, het kan zomaar eens een jaar duren voordat een blog voldoende echt geïnteresseerde bezoekers heeft die iets gaan kopen.

Vraag opslag

Niet iedereen durft het, terwijl het eigenlijk vrij eenvoudig is. Waarom niet meer opslag vragen? Vind je werkgever dat het werk dat je doet past bij je salaris? Dan kun je ook vragen wat je ervoor kan doen om meer salaris te kunnen krijgen. Misschien wat meer werken, moeilijker werk doen, meer verantwoordelijkheid dragen? Het kan van alles zijn. Niet geschoten is altijd mis.