5 Beste Draadloze Oortjes van 2020

Tegenwoordig kunnen we er niet meer onderuit. De draadloze oortjes, lachen dat wij er gezamenlijk om deden. Maar nu zien wij bijna alle jongeren lopen met deze draadloze oortjes. Je kunt ze gewoon inhouden en sommige hebben zelfs handige tools als er op tikken zodat ze jouw muziek pauzeren. Daardoor zijn die snoeren verleden tijd geworden. Wij hebben voor jou de beste 5 op een rij gezet.

#1 AirPods van Apple

Dit waren de zo uitgelachen tandenborstels, de eerste generatie van de draadloze oortjes. Toch blijft het wel één van de beste draadloze oortjes die er gemaakt worden. Ze hebben een clean design en hebben een handige opbergcase die je tevens kan gebruiken als oplaadstation. Wil je deze bestellen doe je dat het beste met een Black Friday Apple aanbieding aan het einde van het jaar. Black Friday Airpods vind je online vaak voordeliger dan in de winkel omdat je aanbieders makkelijk kan vergelijken.

#2 Huawei Freebuds 3i

De Huawei Freebuds 3i, Dit zijn in-ear oordopjes wat betekent dat jij hem in jouw or kan doen en je geen zorgen hoeft te maken over het uitvallen tijdens een wandeling of hardlopen of iets in die richting. Ook is hij voorzien van noice canceling. Je hebt daardoor geen last van lawaai wanneer jouw buren een te hard gesprek voeren. Al met al is dit een goede koop, ook gezien de prijs van andere oordopjes.

#3 Microsoft Surface Earbuds

Bijna niks meer in handen, of in jouw tas. Dit is misschien wel het kleinste design momenteel op de markt. De Microsoft Surface Earbuds. De prijs is hoger dan die van de andere varianten die momenteel verkocht worden. Voor dat geld koop je wel een extreem duurzaam en waardig product. Je ziet bijna niet dat je ze in hebt en toch komt er een geweldig geluid uit en neem jij ze gemakkelijk overal mee naar toe.

#4 Sony WF-XB700

Een gemiddeld prijs, voor een goed merk als Sony is nooit verkeerd. Sony weet met hun model: WF-XB700 in-ear oordopjes een hoogwaardig product op de markt te brengen. De oortjes zijn erg gewild voornamelijk als sport model. Dit komt door de vaste in-ear productie en de keuze voor jouw persoonlijke kleur. De kleuren kies jij natuurlijk op basis van jouw meest gekozen sportoutfit. Jij zal er zeker niet goedkoop bijlopen.

#5 JBL Live 300TWS

JBL kan niet missen in deze rij. Een merk die zich al jaren probeert te onderscheiden door goed geluid. De bluetooth speakers zijn ieder jaar weer een hit, en nu hebben zij ook hun variant van de in-ear draadloze oortjes. De JBL Live 300TWS is een zeer betaalbaar product. Via hun TalkThru voer jij gesprekken zonder dat jij je oortjes uit hoeft te doen. Ideaal dus voor in de auto of op de fiets.

Draadloze oortjes; je kan alle kanten op. Tegenwoordig hebben alle tech-merken er wel één op de markt gebracht. Ieder model brengt wel weer iets unieks, van in-ear tot noice canceling tot extreem kleine designs. Nog een voordeel van dit mooi stukje technologie is dat het geluid ook superieur is. Muziek luisteren krijgt een hele andere dimensie met draadloze oordopjes. Als tip, en ook om de Nederlandse muziek te supporten, raden we je aan om eens te luisteren naar de beste Nederlandse rappers bijvoorbeeld. Als rap niet je ding is kun je natuurlijk altijd je eigen plan trekken.

Wij hebben alles voor jou op een rijtje gezet en hopen dat jij jouw keuze kan maken. Loop jij binnenkort ook overal naar binnen met jouw draadloze oortjes?