Beste Autoverhuur sites van 2019

Aan het huren van een auto zitten een stuk meer zaken verbonden dan enkel sleutel pakken en gaan. Het verhuurbedrijf moet jou kunnen vertrouwen en daarom moet je natuurlijk een geldig rijbewijs in je bezit hebben, maar het is, voor jou als consument, ook heel belangrijk dat jij het autoverhuurbedrijf kunt vertrouwen. Je kunt natuurlijk googelen op ‘auto huren portugal’, maar vergelijk eerst verschillende aanbieders voordat je een keuze maakt! Daarom is het slim om vóórdat je naar een bestemming gaat waar je een auto wilt huren, je alvast verdiept in verschillende bedrijven. In dit artikel bespreken we de beste autoverhuur sites van 2019, en geven we je handige tips voor het huren van een auto.

Europcar

Europcar is één van de bekendste autoverhuurbedrijven die er zijn. Of dat nou in Nederland of het buitenland is, vaak zit er op elk vliegveld wel een Europcar gevestigd. De auto’s zijn vaak schoon, de service is vriendelijk en Europcar is makkelijk vindbaar.

Sixt

Ook Sixt is een populaire autoverhuurder. Het boeken gaat over het algemeen makkelijk en Sixt is vrijwel overal beschikbaar, maar het bedrijf krijgt wel gemixte beoordelingen van klanten. Waar de één blij is met de uitstekende service, zijn er ook een aantal horrorverhalen van klanten die hun geld niet terug hebben gezien.

Hertz

Hertz is één van de grootste bedrijven gespecialiseerd in autoverhuur. Het bedrijf staats sinds 1918 en is sindsdien één van de grootste autoverhuurbedrijven ter wereld. Naast personenauto’s, bestelwagens en stations heeft Hertz verschillende collecties van auto’s. Denk aan een ‘Green collectie’ waarin hybrides zich bevinden, maar ook een ‘Fun collectie’ bestaande uit chique cabriolettes.

Zelf op zoek naar de beste autoverhuurder

Ga je op vakantie en ben je op zoek naar de beste autoverhuurder voor jouw bestemming, dan is het verstandig om voor jouw locatie autoverhuurders te vergelijken. Dat kun je bijvoorbeeld doen met Easyterra, want die vergelijkt prijzen en aanbiedingen van bekende en onbekende autoverhuurbedrijven.  Voor meer tips heeft de ANWB een handige website. Lees je voor het huren van een auto altijd goed in!