Beste Budget Laptops van 2020

Hoewel we steeds meer op een tablet of mobiele telefoon (kunnen) doen, is in sommige gevallen een laptop toch fijner. De aanschaf daarvan kun je zo duur maken als je zelf wil, maar gelukkig zijn er ook voordelige laptops. Wij hebben de beste budget laptops van 2020  voor je op een rijtje gezet.

Lenovo IdeaPad Chromebook

Een Chromebook is een laptop dat als besturingssysteem Chrome OS van Google gebruikt. De voordelen daarvan zijn dat de batterij super lang meegaat, dus ideaal voor onderweg. Dankzij de koppeling met de clouddiensten is er weinig opslag benodigd, waardoor de laptop ook lekker licht is. Er zijn meerdere Chromebooks te krijgen, maar de Lenovo IdeaPad is veruit de goedkoopste. Dit is een prima laptop voor eenvoudig gebruik.

Lenovo IdeaPad S130

Wil je liever met Windows werken, dan is de Lenovo IdeaPad ook met dit besturingssysteem te krijgen. De S130 is geschikt voor dagelijks gebruik, zoals internetten, tekstverwerken, e-mail of het kijken van video’s. Het scherm is voorzien van Full HD resolutie en het formaat van 14 inch is ideaal: klein genoeg om mee te nemen, groot genoeg om prettig mee te werken. Dankzij het flashgeheugen is de laptop lekker snel. Je krijgt standaard een jaarabonnement op Microsoft Office meegeleverd.

Refurbished laptops

Heb je geen groot budget of wil je gewoon niet teveel uitgeven, maar zoek je wel een krachtigere laptop? Een refurbished laptop biedt alle voordelen van een krachtige laptop zonder de hoge prijs. Een refurbished laptop is een laptop die gebruikt is en een tweede leven krijgt nadat deze helemaal is nagekeken en daar waar nodig opgeknapt. Je koopt dus een tweedehands laptop maar wel met twee jaar garantie.

De ene refurbished laptop is de andere niet. Alpha-shop.nl biedt de beste laptops aan, die zakelijk gebruikt zijn en modellen die nog steeds in de zakelijke markt gebruikt worden. Deze laptops, van Dell en HP, komen uit de lease. Dat betekent dat ze altijd goed onderhouden zijn en veelal kort gebruikt zijn. Deze worden uitvoerig getest en schoongemaakt en verkeren zonder uitzondering in goede staat, ook optisch. Zo koop je voor een mooi bedrag een goede laptop die nog jaren mee kan.