Beste draadloze oordopjes van 2019

Tegenwoordig is de kwaliteit van de draadloze oordopjes ongekend goed. Ze komen zelfs in de buurt van de koptelefoon. Ze bieden ook een zeer goede bewegingsvrijheid. De oordopjes zijn tegenwoordig ook volledig draadloos. De modellen zorgden voor een complete revolutie. De compacte headphones hebben een eenvoudig formaat en je kunt ze gemakkelijk opbergen. De meeste merken lijken zich te richten op compleet draadloze koptelefoons. We helpen je graag om de juiste draadloze oordopjes van 2019 te kiezen. We hebben een korte lijst samengesteld. We hebben gelet op de meningen van anderen en de specificaties van de draadloze oordopjes. Laten we de beste draadloze oordopjes met je doornemen.

 

De Sennheiser Momentum True Wireless (Zwart)

Het is een set draadloze oordopjes van wereldklasse. Het model is een ware topper. Het is een set oordopjes met een weergaloze geluidsweergave. Het heeft bluetooth 5.0 en ook AAC ondersteuning. Je kunt zonder vertraging met een hoge kwaliteit de audio afspelen. De oordopjes zijn zeer stijlvol en mooi gemaakt. De batterij gaat rond de vier uur mee en je kunt ze opladen in de oplaad case.

 

De B&O PLAY Beoplay E8 (Zwart)

Ze zijn compact, elegant en ze bieden een glashelder geluid. De oordopjes zorgen voor een ongekend goede kwaliteit. Het geluid is zeer natuurgetrouw en het is heerlijk om ze te gebruiken. Het is mogelijk om spraakbesturing in te schakelen en om ook inkomende gesprekken opgenomen. Het is een zeer complete set oordopjes.

De Sony WF-1000X (zwart)

Het zijn zeer mooie minimalistische ontworpen oordopjes welke zorgen voor een optimaal luisterplezier. De muziek kun je via de bluetooth NFC streamen en ze bieden je volop vrijheid om te bewegen. Met de wireless noise cancelling kun je helemaal opgaan in de muziek.

 

De Master & Dynamic MW07 (grijs)

Deze draadloze oordopjes zijn niet goedkoop. Er zit een aardig prijskaartje aan vast. Ze zijn mooi afgewerkt en bieden ene zeer goede geluidskwaliteit. De oordopjes zien er uit als juweeltjes. De oordopjes wegen slechts 9 gram. Ze zijn spatwaterdicht en kunnen ook tegen zweet. Ze zijn kraakhelder qua geluid en zorgen voor een uitstekende overdracht van de muziek in een geweldige kwalitet.

 

De Sol Republic Amps Air (zwart)

Deze draadloze oordopjes behoren tot de beste draadloze oordopjes van 2019. Met de secure fit blijven ze goed zitten. De travel case is een accu. De oordopjes kun je dan opladen en vervolgens gaan ze voor 48 uur mee. Ze hebben ook een microfoon en een afstandsbediening (de oordopjes). Het is een geweldige set oordopjes met een sterke bas.

De Urbanista Tokyo (zwart)

Deze oordopjes zijn mooi ergonomisch vormgegeven en ze zijn zeer goed om te gebruiken voor het sporten. De truly wireless in ear koptelefoon kan tot 12 uur meegaan, voordat je hem weer moet opladen. Ze zijn waterdicht en kunnen heel goed tegen zweet en water. Het is mogelijk om ze goed te gebruiken tijdens intensieve work-outs.

 

De B&O PLAY Beoplay E8 2.0 (Zwart)

De oordopjes zijn nog verder verbeterd in 2019 en ze zijn erg goed. Ze hebben een mooi design en komen samen met een nette oplaad case. Het geluid is goed en het is mogelijk om ze samen met de app nog beter te gebruiken op je smartphone.

 

De Rolfstone Nova (zwart)

Het is een leuke set oordopjes welke je goed kunt gebruiken bij je dagelijkse werkzaamheden. Zelfs bij het sporten en fietsen blijven ze goed in je oor zitten. De in ear koptelefoons beschikken ook over een microfoon waarmee je gemakkelijk zaken kunt opnemen. Ze hebben een geweldige pasvorm en zitten daarom erg goed.

 

Kies de beste draadloze oordopjes in 2019 en kies ervoor om er volop van te genieten.