Beste plekken om crypto te kopen en verkopen

Investeren of handelen in Bitcoin of andere cryptocurrencies kan in eerste instantie best een beetje intimiderend zijn. Er is regelmatig nieuws over oplichting en mensen die geld verliezen. Hoewel dit helaas ook echt gebeurd, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om te investeren en veilig te handelen in cryptocurrency. Alleen moet je wel weten waar je dit het beste kunt doen. Wij vertellen het in deze blog!

De grootste zorg bij het verhandelen en kopen van Bitcoin, of andere cryptocurrencies, is veiligheid en beveiliging. Of je nu van plan bent om op lange termijn iets te kopen en vast te houden, vaak te handelen, geïnteresseerd bent in anonimiteit of privacy, of gewoon gebruiksgemak wilt, de volgende markten zijn de beste voor elk gebruik. Wil je weten waar best crypto kopen? De lijst hieronder bestaat uit de beste beurs in het algemeen, de beste beurs voor beginners en de beste beurs voor Altoins.

Coinbase and Coinbase Pro

Deze beurs hoort bij de beste beurzen in het algemeen. Dit is de meest bekende en gebruikte cryptocurrency-uitwisseling in de Verenigde Staten. Coinbase is opgericht in 2012, niet lang na de release van de Bitcoin-code in 2009, en is een volledig gereguleerde en gelicentieerde cryptocurrency-uitwisseling. Hoewel de cryptocurrency-industrie beladen is met frauduleuze munten en duistere uitwisselingen, heeft Coinbase dit grotendeels vermeden. Coinbase biedt een uiterst gebruiksvriendelijke uitwisseling, waardoor de toetredingsdrempel voor cryptocurrency-investeringen aanzienlijk wordt verlaagd. Coinbase biedt ook verzekerde bewaarportefeuilles voor investeerders en handelaren om hun investeringen op te slaan. Daarnaast biedt Coinbase ook de gratis Coinbase Pro-versie aan met een andere, maar goedkopere, tariefstructuur en aanzienlijk meer opties in grafieken en indicatoren.

Cash App

Deze cryptocurrency is heel goed voor beginners. Cash App is een peer-to-peer geldoverboekingssysteem. Met deze service kunnen gebruikers eten splitsen, huur betalen aan een kamergenoot of zelfs online winkelen bij een winkel die Cash App ondersteunt. Cash App kan in wezen dienen als een bankrekening waarbij gebruikers hun eigen Cash App-betaalpassen hebben. Dit is natuurlijk al erg handig, maar Cash App heeft nog meer handige functies. Met de Cash-app kunnen gebruikers ook investeren in aandelen, ETF’s en cryptocurrency. De mobiele interface die hier gebruikt wordt, is heel gemakkelijk te gebruiken. Hierdoor is het ideaal voor een beginnende investeerder.

Binance

Binance is het beste te gebruiken voor Altcoins. De Binance-beurs is een beurs opgericht in 2017 met een sterke focus op altcoin-handel. Binance biedt meer dan 100 verschillende handelsparen tussen verschillende cryptocurrencies. Momenteel domineert Binance de wereldwijde uitwisselingsruimte en vormt het dagelijks een aanzienlijk deel van het cryptohandelvolume. Binance is het meest geschikt voor mensen die willen handelen of investeren in minder bekende altcoins. Coinbase biedt bijvoorbeeld 46 verschillende cryptocurrencies om te verhandelen, terwijl Binance er meer dan 50 heeft. Het lijkt misschien een klein verschil, maar elke munt biedt gebruikers meer kansen. Binance is de ideale uitwisseling voor iedereen die altcoins wil verhandelen of voor iedereen die meer geavanceerde grafieken wil. Ben je van plan om te gaan investeren in crypto? Houdt dan wel goed de markt in de gaten. Het kan namelijk zomaar flink inzakken. Verdiep je daarom goed in crypto voordat je gaat beginnen.