Bitcoin daalt weer, klimt ie omhoog in december?

Bitcoin is de laatste jaren steeds bekender en populairder geworden. Je hoort steeds meer mensen die geïnvesteerd hebben in Bitcoin, of bedrijven die Bitcoin geïntregeerd hebben bij hun betalingsmogelijkheden. Wist je dat je tegenwoordig zelfs in restaurants of bij bioscopen kunt betalen met Bitcoin? Nu had Bitcoin echter na jaren van positieve stijging plotseling te maken met een vrij heftige daling van de koers. Veel mensen dachten dat dit direct het einde van de Bitcoin zou zijn, maar experts hielden hoop. Dit hadden ze vaker gezien en zou zeker niet zomaar het einde hoeven te betekenen. Nu lijken die experts gelijk te hebben, want de Bitcoin stijgt weer! Weten waarom? We vertellen het je in dit artikel.

Bizarre daling

Geloof het of niet, maar in juli bereikte Bitcoin zijn laagste niveau in acht maanden. Toen was de koerswaarde 5.857 dollar. Nu is er afgelopen week zo’n bizarre stijging geweest, dat de Bitcoin zelfs haar record, 20.000 dollar, zou kunnen doorbreken. Een bizarre stijging dus, zeker omdat Bitcoin al tijden aan het dalen was. Maar waar deze stijging zo ineens vandaan kwam?

De bitcoin stijgt weer

Het lijkt wel een soap rondom de digitale valuta. Dachten we dat de daling van de bitcoin zich nog wel even zou voortzetten, heeft er gisteren plotseling een bizarre stijging plaatsgevonden waarvan experts niet durfden te geloven dat het nog zou gebeuren. In drie uur tijd is de Bitcoin met zes procent (!) gestegen! In een paar uur is de bitcoin koers namelijk van 7.400 naar 7.900 gestegen. Gaat Bitcoin binnenkort de koers van 8.500 euro halen? Als de Bitcoin aan het eind van de week nog steeds zo’n positieve koers doorzet, dan zou het heel goed kunnen dat we afscheid nemen van de dalende trend die we tijdenlang zagen bij Bitcoin.

De toekomst

Benieuwd naar de verdere vorderingen? De real time koers kun je hier volgen. Heb je met deze positieve verwachtingen ook ineens kriebels gekregen om te investeren in Bitcoin? Onervaren beleggers kunnen dan het beste zichzelf eerst inlezen, of een experts raadplegen zoals de bitcoin billionaire, een crypto robot. Hopelijk blijft de koersstijging nog even voortzetten, maar dat is natuurlijk nooit zeker.