De beste game recensie sites

De beste game recensie sites

Als je een echte gamer bent dan zit je waarschijnlijk regelmatig op game recensie sites. Dat is handig, want er komen regelmatig nieuwe games uit en er zijn regelmatig allerlei ontwikkelingen op het gebied van games. Die recensie sites zijn er om mensen die graag gamen in te lichten over de kwaliteit van nieuwe, of al bestaande, spellen. Dat gaat vaak lekker diep, waarbij werkelijk alle aspecten van games beoordeeld worden. Dit alles gebeurt wel op een onafhankelijke manier. Zo weet jij als gebruiker zeker dat je een eerlijk oordeel leest over de games. Vervolgens kun jij een goede keuze maken gebaseerd op de ervaringen van experts. Om je een nog betere kwaliteit te kunnen garanderen hebben wij de beste game recensie sites voor je verzameld.

Reviews van kansspelen

Als je fan bent van het spelen van online kansspelen, dan is de website onlinecasino.nl een echte aanrader. Je vindt daar namelijk een overzicht van gamereviews die allemaal gaan over online kansspelen. Er zijn nogal wat verschillende kansspelen met elk hun eigen aspecten die belangrijk zijn. En dan zijn er ook nog veel aanbieders van al die verschillende kansspelen op het internet. Deze website helpt je een gedegen keuze maken voor welk spel jij kunt gaan en welke softwareontwikkelaar goed werk heeft geleverd.

Desctructoid

Veel websites die erg goed zijn op het gebied van game recensies zijn Engelstalig. Voor veel gamers is dit echter geen probleem, aangezien veel games ook in het Engels zijn. Zo ook de website Destructoid. Hier worden dagelijks tientallen nieuwe artikelen geplaatst. Het voordeel en tegelijkertijd het nadeel van deze website is dat zij zich niet heel erg specialiseren en behoorlijk all-round zijn. Ben je op zoek naar algemeen nieuws en reviews van games, dan zit je hier goed.

Game Informer

De website Game Informer valt op door het feit dat zij een old-school blik op games hanteren. En juist nu is dat erg verfrissend. Naast de website is Game Informer al een langlopend magazine dat dus op papier wordt uitgegeven. De reviews die zij doen van games focussen zich op de belangrijkste zaken zoals Graphics, Playability, en Replay value. Geen poespas, wel hele goede reviews en informatie over games.

Metacritic

Wat doe je als je een hekel hebt aan hele stukken tekst lezen als het gaat om game reviews en je gewoon in één oogopslag wilt zien wat de beoordeling van een game is? Dan kun je terecht bij Metacritic. Op zichzelf is dit geen game review website, maar hij verzamelt reviews van websites die dat wel zijn en zet dat in één overzichtelijk aanbod van reviews. Super handig en jij kunt heel snel een keuze maken voor de volgende game waarin jij gaat heersen!

Zoals je hebt kunnen lezen is er dus genoeg vinden op het internet als het gaat om recensies van games. Kies je een website uit bovenstaande lijst, dan kunnen we je garanderen dat je nooit meer hoeft te twijfelen over je volgende game en altijd kunt profiteren van de kwalitatief beste games!