De beste printers van 2019

Dat de printer overbodig is geworden in dit digitale tijdperk is een groot fabel. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat lezen op print een groot aantal voordelen heeft. Zowel op professioneel vlak als op persoonlijk vlak komt een printer zo nu en dan nog van pas. Het aanschaffen van een printer kan soms een overweldigend proces zijn, want er zijn heel veel soorten en maten op de markt. Om je wat op weg te helpen, hebben wij wat voorwerk voor je gedaan en onze favoriete printers op een rijtje gezet.

De aanraders

De HP DeskJet 2620

De HP DeskJet 2620 is eenvoudige printer waarmee je kan printen, kopiëren en scannen. Je kan de printer gemakkelijk installeren op je thuisnetwerk waardoor je draadloos kan printen via je computer, smartphone of tablet. Via de bijbehorende app kan je scans doorsturen en het inkt- en papierniveau checken. De printer moet worden voorzien van HP inktcartridges en de handleiding en stroomkabel worden met de printer meegeleverd. De printer krijgt 4.5 sterren en heeft een voordelige prijs!

Epson Expression Premium XP-6000

De Epson Expression Premium XP-6000 noemt zichzelf een ‘all-in-one printer’. Ook met dit model kan je draadloos printen van elk gewenst apparaat. De printer bevat over een vijf kleuren inktset en dat maakt het apparaat in zijn prijsklasse uniek. Door de vijf kleuren inktset worden afbeeldingen en foto’s extra levendig. In de printer zitten twee papierlades verwerkt: één voor normaal printpapier en één voor fotopapier. De printer wordt geleverd met een stroomkabel, handleiding en bijhorende software. De printer krijgt 4.3 sterren en de goede kwaliteit wordt gezien als een groot pluspunt van het apparaat.

Epson WorkForce

De Epson WorkForce printer is speciaal ontwikkeld voor thuiskantoren en kleine bedrijven. Ideaal voor zzp’ers en startups. De printer is compact en past dus in kleine ruimtes. Daarnaast is de printer voordelig geprijsd. De printer heeft een snelle drukafstand en print zo’n twintig zwart-wit pagina’s per minuut. Ook kan de printer op een hoog tempo rapporten inscannen en kan je je documenten direct uploaden in je Cloud of versturen per e-mail. Tot slot kan je je cartridges per kleur verwisselen. Dit bespaart je een hoop geld en is een duurzame manier van printen. De printer krijgt 4.4 sterren en het eenvoudige gebruik van het apparaat is erg prettig.

HP Envy 5030

De HP Envy 5030 is een fijne printer zonder te veel toeters en bellen. Je kan via een draadloos netwerk printen met deze printer. Ook met dit model kan je scannen en kopiëren. Via de bijhorende app kan je je scans naar je telefoon transporteren en kan je het inkt- en papierniveau in de gaten houden. Zo kom je nooit zonder printbenodigdheden te zitten. De printer krijgt 4.6 sterren en is een voordelige koop.

Canon PIXMA MG5750

De Canon PIXMA MG5750 is een draadloze wifi-printer die je foto’s haarscherp afdrukt. De printer beschikt over vijf gescheiden inktcartridges. Hierdoor kan je je de inkt los bijvullen wanneer dit nodig is. De printer wordt meegeleverd met een netsnoer, handleiding en installatie-cartridges (20% gevuld met inkt). De printer krijgt 4.4 sterren en heeft een fraai design.