De beste tech huren in plaats van kopen

Sommige items hoef je niet per se in jouw tech-arsenaal te hebben. Zo lang het broodnodige maar vast hebt staan. De rest kan je ook gewoon simpelweg huren.

Laptop huren

In vele gevallen kan een laptop huren hartstikke handig zijn. Het is maar net waar je de laptop voor nodig hebt. Wil je graag werken op een snelle laptop en heb je die maar nodig voor één bepaalde opdracht, dan is het laptop huren een goed idee. Ook als je voor meerdere mensen tegelijk een laptop nodig hebt tijdens een conferentie of beurs, kan je als bedrijf terecht bij een verhuurbedrijf voor laptops.

Apple huren

Ook specifieke merken zoals Apple verhuren apparaten. Een nieuw toestel van Apple aanschaffen kan nogal prijzig zijn. Zeker als je even op de kleintjes moet letten. Toch wil je wel graag het nieuwste van het nieuwste in je handen hebben. Waarom zou je dan niet een iPhone, iPad of iMac kunnen lenen voor een tijdje. Het is niet alleen leuk, maar ook praktisch. Een Apple huren doe je bijvoorbeeld als je veel bezig bent met creatieve programma’s en je dat graag een keer met een Macbook of iPad wil ervaren.

Camera huren

Nog een goed item om te huren: camera’s. Als je gedurende het jaar niet vaak bezig bent met fotografie, heb je dit niet per se nodig. Je hebt immers een telefoon met camera. Voor een vakantieperiode is het dus best handig om een camera te huren. Daarnaast worden camera’s elk jaar weer beter. Koop je er een? Dan zit je er sowieso meerdere jaren aan vast, terwijl de technologie wel vooruit gaat. Bij huren heb je daar geen last van. Jij hebt altijd de beste versies mee voor een weekend, week of maand op reis.

Handig dat huren

Niet alleen heb jij altijd beschikking tot de beste apparatuur als je vaak huurt. Je helpt er ook nog eens de wereld mee. Zo hoef je niet altijd weer nieuwe high-end apparaten te kopen. Die je vervolgens na het gebruik ergens in huis laat liggen. Daar liggen ze dan stof te verzamelen. Zonde. Dan kan je beter mooie technologie huren en ervoor zorgen dat je jouw steentje, op een leuke manier, bijdraagt aan de wereld. Iedereen blij.