De Beste Verlichting voor een feest: haal dit in huis

Wij Nederlanders staan bekend om de ‘kringverjaardag’, oftewel het verjaardagsfeestje waarbij iedereen in een kringetje zit. Je feliciteert de hele groep, en na de koffie met gebak is het tijd voor kaas en worst. Wil jij nu een spetterend feest geven, dan is het dus tijd voor wat anders! Haal de statafels uit de schuur, draai een lekkere playlist in elkaar en zorg voor ruimte om te dansen, bijvoorbeeld. Maar bij zo’n feest hoort ook passende verlichting. Want onder het licht van je keukenlamp wordt het toch een andere sfeer. Voor het beste feest haal je dan ook dit licht in huis.

Sfeerverlichting

Partylights heten niet voor niets zo: het is de ultieme feestverlichting! Die strengen met lampjes eraan zorgen altijd en overal, of je nu binnen of buiten bent, voor instant sfeer. Het maakt eigenlijk ook niet uit wat voor soort feestje je organiseert, ze kunnen net zo goed bij een babyborrel als bruiloft, verjaardagsfeest of welk ander feest dan ook. Deze verlichting mag je dus zeker niet overslaan als je je feest wilt decoreren! Kies voor wit of warm licht voor een rustige sfeer of juist voor gekleurde lampjes als je helemaal los wil gaan!

Feestverlichting

Vooral bij een feestje waar gedanst kan en mag worden en waar je lekkere muziek draait, mag de échte feestverlichting niet ontbreken. Denk aan een laser, die geeft direct die festivalvibe aan jouw feestje. Want welke DJ draait er nu zonder lasers? Geen één toch? Dus als jij die op jouw feestje hebt, waant iedereen zich meteen op Tomorrowland, Sensation of een andere coole party. Combineer de laser met een discobal voor het ultieme discogevoel en voeg wat rook (uit een rookmachine) of bubbels toe voor extra effect. Iedereen zal zich jouw feestje herinneren!

Kaarsen

Veel mensen vinden kaarsen gezellig, en dat is ook wel zo. Toch zijn kaarsen niet voor elk feestje geschikt. Voor bij de feestjes waar gedanst wordt, kan een kaars makkelijk omgestoten worden en dat is gevaarlijk! Tegenwoordig zijn er nepkaarsjes, die als ze in een houder staan, eenzelfde gezellige effect geven.

Pas verlichting aan op de ruimte

De belangrijkste tip is dat je vooral moet doen wat jij mooi en gezellig vindt! Let hierbij ook op de ruimte, en bijvoorbeeld of het feest binnen of buiten is. Binnen, in een kleinere ruimte, kies je andere verlichting, of minder, dan in een grote ruimte of buiten. Maar met de juiste verlichting zorg jij wel voor het ultieme feest!