Deze 5 websites regelen alles voor je feesten en partijen

Een feestje is hartstikke leuk maar als je het zelf moet organiseren gaat daar nogal wat tijd inzitten. En het kan behoorlijk frustrerend zijn om alle benodigdheden bij elkaar te sprokkelen. Wil je op een ontspannen manier een feest geven? Denk dan eens aan iemand die alle organisatie voor je uit handen neemt. Dan kun jij als gastheer/-vrouw ook gewoon lekker van je eigen partijtje genieten! Wij zetten de 5 beste websites voor je op een rij die alles voor je feest of partij kunnen regelen.

Evenses

Wil jij jouw feest wat schwung geven? Denk dan eens aan het inhuren van een band, DJ of ander entertainment. Bij Evenses is er voor elk budget iets te regelen, van bekende artiesten en DJs tot kleinschalige optredens. Maar dat niet alleen, ze bieden ook entertainment met clowns en mimi spelers, waarzeggers, tekenaars, goochelaars of steltenlopers, en vele andere acts. Ook kunnen ze een fotobooth of een green screen regelen, iemand die polaroidfoto’s maakt, een videograaf of fotograaf die alles voor je vastlegt zodat je niets van je geweldige party vergeet. Uiteraard verhuren ze voor de artiesten ook een podium, licht en geluid, maar net zo goed een verlichte dansvloer.

En om het allemaal helemaal onvergetelijk te maken hebben ze diverse andere leuke dingen te doen, zoals een casino, massage, attracties en workshops op locatie, een hostess die je gasten ontvangt, en kunnen ze ook voor catering (met foodtrucks) en drankjes (hallo cocktailbar!) verzorgen. Oftewel, jij zorgt voor de locatie en zij zorgen voor een knalfeest!

La Casserole Luxe Catering

Dit Brabantse bedrijf is ooit begonnen met catering maar heeft nu alles in zich om van elk feest een topfeest te maken. Een michelin-sterrenkok verzorgt de catering zoals jij dat graag wil. Ze komen op locatie maar hebben ook zelf vier verschillende locaties waar je terecht kan voor een geheel verzorgd feest. En daarnaast werken ze ook nog samen met diverse locaties waar je eventueel ook terecht kunt, zoals diverse musea maar ook partycentra. Ze organiseren met het grootste gemak een themafeest en hebben al een aantal thema’s kant en klaar liggen voor je. Maar als je zelf creatief bent kun je hier net zo goed terecht en denken ze mee hoe zij het tot een onvergetelijk evenement kunnen maken.

Nina Bellen

Of het nu gaat om een themafeest, jubileum, kerstborrel, verjaardag of elke andere reden voor een feestje, Nina Bellen heeft 10 jaar ervaring met de organisatie van alle soorten feesten en partijen. Ze denken met je mee, en houden er vooral van als je net iets anders wil dan anders. Ze gaan geen uitdaging uit de weg en hebben maar één doel: dat jouw feest de geschiedenisboeken in gaat!

Toch zelf organiseren?

Het laten organiseren van een feest kost altijd meer dan dat je het zelf doet. Als je zelf een feest organiseert, kun je low budget versieringen kopen. Of je koopt leuke dingen die je na het feest ook nog kunt gebruiken, zoals een leuke lichtsnoer buiten. Waar je hoe dan ook zelf aan moet denken, of je het feest nu helemaal zelf organiseert of niet, is aan de gastenlijst. En aan de uitnodigingen. Leuk als je social media gebruikt om te laten weten dat er een megagaaf feest aankomt, maar je wil je geen tweede Project X op je hals halen…

En mocht je nu toch een deel zelf gaan organiseren, dan kun je je benodigdheden natuurlijk ook altijd huren. Er zijn websites die alles in huis hebben om van jouw feest een succes te maken, en vaak zetten zij het ook op én breken het weer af. Plus ze hebben vaak ook contacten met cateringbedrijven, zodat de grootste dingen alsnog voor je geregeld zijn!

Partyverhuur.nl

Via deze verhuurwebsite huur je álles wat je maar nodig kunt hebben voor een geslaagd feest. Meubels (nee, geen lange tafels, tenzij je dat wél wil, maar ook statafels en krukken bijvoorbeeld), glazen, servies, bestek, kaarsen, kussens, tafelkleden, bloemen en planten. Maar ook alles voor een buffet of BBQ, verwarming, een bar, parasols of een podium. Het enige wat je nog moet regelen is het eten en drinken.

Boels Party & Events

Boels, de verhuurder die je herkent aan het oranje logo, verhuurt niet alleen dixi’s en bouwapparatuur maar heeft ook een aparte afdeling voor feestverhuur. Je kunt hier alles krijgen wat je nodig hebt om je feest aan te kleden. Maar dat niet alleen, je kunt zo ook inhuren voor advies, logistiek én ze bieden de ontzorgdienst aan: jouw feest door hen geregeld van A tot Z. Hier kun je dus zelf bepalen hoeveel je zelf regelt en hoeveel je laat regelen, ook handig, vooral als het om het budget gaat!