Deze online spellen zijn het meest gespeeld in 2018

Deze online spellen zijn het meest gespeeld in 2018

Gamen is een heerlijke manier om je tijd in te vullen. Het is spannend en ontspannend tegelijk, maar daarnaast is het tegenwoordig ook een geweldige manier om tegen spelers van over de hele wereld te kunnen spelen. Want online spellen zijn enorm in opkomst. Niet zo verwonderlijk, want wanneer en waar je ook maar wilt tegen mensen gamen van over de hele wereld is natuurlijk super gaaf. Om je op weg te helpen in het enorme aanbod van online spellen hebben we voor jou de online spellen op een rij gezet die het meest zijn gespeeld in 2018. Dat zijn ze niet voor niets natuurlijk!

Online kansspelen

Als je graag Blackjack online speelt ken je ze vast: online kansspelen. Tegenwoordig vind je allerlei spellen die je in het echte casino kunt spelen ook gewoon online. Dit is dan ook een vorm van gamen die in 2018 super vaak werd gespeeld. Tegenwoordig maken functies zoals live spelen het extra aantrekkelijk om hiervoor niet eens meer de deur uit te gaan. Je kunt live tegen mensen van over de hele wereld spelen met een échte dealer die real-time het spel begeleidt. Super gaaf!

Fortnite

De kans dat je nog nooit van deze titel hebt gehoord is heel erg klein. Fortnite Battle Royale is de gratis spelvorm binnen Fortnite waarin je in een gigantische kaart tegen andere spelers van over de hele wereld gamet. Het mooie aan deze game is dat je met helemaal niets begint. Iedereen moet dus zichzelf zien te ontwikkelen en zo goed mogelijk te worden. Dat is heel erg verslavend want wanneer je progressie kunt boeken is een game op zijn best. Het is de bedoeling dat je als laatste speler overblijft en dus iedereen hebt verslagen, dan heb je gewonnen.

FIFA 18

Je houdt er van of je houdt er totaal niet van: voetbalgames. FIFA 18 is ondanks dat een van de meest gespeelde games van 2018. Ontwikkelaar EA SPORTS weet toch elke jaar de voetbalgame weer beter te maken en daardoor blijft dit spel jaar in jaar uit onverminderd populair. Dit spel kun je in de ‘gewone’ game mode spelen, maar ook online tegen spelers van over de hele wereld. Dat is een hele mooie toevoeging aan de laatste reeks FIFA games. Misschien ook de moeite waard voor diegenen die er nooit zo’n fan van waren!

PUBG

PUBG is de afkorting van PlayerUnknown’s Battlegrounds. Dit spel werd in 2018 een ware hype. Ook op dit moment is het een van de online spellen die het meest gespeeld wordt. Je bent in dit spel een militair en je kunt jezelf waar je maar wilt droppen in een ongelooflijk grote map. Je begint met andere online gamers die allemaal niets hebben. Zonder uitrusting ga je dus zo snel mogelijk op zoek naar wapens en bescherming om jezelf te kunnen verdedigen.

Als je zin hebt in urenlang online spelplezier, dan raden we je alle bovenstaande games van harte aan! We zijn benieuwd welke online games 2019 met zich mee brengt.