Dit moet je weten over de nieuwe Samsung Galaxy

Ieder jaar komen ze bij Samsung weer met een nieuw Galaxy Model uit. Zo zijn ze nu toegekomen aan de Samsung Galaxy s22. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over deze nieuwe smartphone. 

Vanaf dat Samsung is gestart met het produceren van de Galaxy serie is deze een blijvend succes gebleken. Net als bij de Iphone kijken Samsungfans ieder jaar weer uit naar de dag dat er een nieuw model op de markt komt. Zo is er dit jaar de Samsung Galaxy S22, de plus versie en de ultraversie op de markt gaan komen. Maar wat moet je nu weten over deze nieuwe parel in de serie? Van camera’s tot het scherm. In deze blog lees je alles dat je moet weten. 

Hoe ziet de Samsung Galaxy eruit? 

We zien de afgelopen jaren geen grote veranderingen wanneer het gaat om de body. Toch zijn er een paar klein zichtbare aanpassingen die gemaakt worden. Er is bijvoorbeeld weer geïnvesteerd in een lichtere touch en feel. Ook hebben ze ervoor gezorgd dat hij nog beter tegen water en stof kan. Wil je er mee gaan duiken, met deze Samsung s22 ultra kan het. De displays zijn iets kleiner dan hun voorgangers. Zo zal de ultra 6.8 inch zijn. Zo kan je hem wel beter in je broekzak doen. 

Zo wordt de Samsung Galaxy s22 camera

Samsung is altijd al een voorloper geweest wanneer het gaat om het produceren van een goede smartphone camera. Ook bij de S22 weten ze zichzelf weer een trede hoger te plaatsen. Zo is de Ultra voorzien van 40 MP selfie camera. De hoofdcamera heeft een lens van maar liefst 108 MP. Daarnaast heb je nog twee camera’s met zoom en één groothoeklens. Zo weet je dus zeker dat je geen normale camera meer nodig gaat hebben voor goede foto’s. 

Wat is het vermogen van de nieuwe Samsung Galaxy?

Natuurlijk zijn er ook weer flink veel nieuwe specificaties waar jij rekening mee mag houden als fan van Samsung. Een nieuwe 2200 Exynos processor die ververst met een snelheid van 120 Hz. Met een werkgeheugen van meer dan 8 GB weet je zeker dat deze nieuwe Samsung weer een hoop kan hebben. Ook kan je kiezen voor een opslaggeheugen van maar liefst 512GB. 

Hoe lang gaat de batterij mee? 

Bij iedere smartphone die op de markt komt is het weer de vraag hoe lang de telefoon mee zal gaan. Ontwikkelaars zijn constant bezig om de batterijen kleiner te krijgen en de duur langer te maken. Dit doen ze ook door slimmere chips te produceren. Maar bij de Samsung Galaxy S22 Ultra krijg je een accu van maar liefst 5.000 mAh. Dat is aanzienlijk groter dan die van eerder modellen van Samsung. Hij zal dus langer meegaan, maar de snel laadfunctie maakt het ook nog eens gemakkelijker om snel op te laden. Je kan natuurlijk ook de batterij vervangen als hij snel leeg gaat. 

Ben jij nu benieuwd hoe zo’n batterij nu eigenlijk gemaakt wordt? Maar ook wat de impact van een batterij is op de natuur? Bekijk dan eens deze video.