Dit zijn de grootste smart tv’s van 2020

Een nieuwe televisie? Dat is misschien wel de lastige beslissing die je vandaag de dag moet maken op het gebied van nieuwe apparatuur. Er is namelijk ongelooflijk veel te koop. Daarom helpen we jou in deze blog met het vinden van de beste én grootste smart tv’s van 2020. Want waarom een kleinere kopen, als je ook een mooie grote kunt kopen?

Je wilt dus een nieuwe televisie. Maar weet je ook wat je belangrijk vindt? Wellicht moet ‘ie groot zijn, maar je wil ook overweldigend geluid hebben. Of een perfect zicht vanaf elke hoek van de bank. Logisch, daarom hebben we deze punten allemaal meegenomen in onze reviews.

  1. Samsung Q90 QLED TV

Deze televisie heeft ontzettend supergoed beeldkwaliteit. De extra brede kijkhoeken maakt televisiekijken vanuit elke hoek geen enkel probleem. Het ontwerp is ontzettend aantrekkelijk en goed gebouwd, hierdoor kun je er nog jaren mee doen. Tel daar nog een uitgebreid smart platform bij op en je hebt een heel fijne televisie. Zijn er dan ook negatieve kanten aan deze televisie? Op dit moment kan deze televisie niet de Dolby Atmos speakers ondersteunen. Dat vinden wij wel een minpuntje. De doorsnee van deze televisie is 1 meter en 25 centimeter.

  1. LG C9 OLED serie

Wil jij een groot led scherm? Kies dan voor de LG CG OLED-serie. Het platform is nog meer verbeterd sinds de vorige editie. En het ontwerp is nog steeds ongelooflijk. Het is werkelijk een mega mooie evolutie van de andere OLED-technologie. Deze televisie weet het display met ongelooflijk veel functies goed te combineren met de a9 processor. Hierdoor is het beeld van hoog niveau. Minder leuk aan deze televisie? De helderheid is soms wat minder.

  1. Sony Bravia A9F OLED

Wil jij indruk maken op je gasten? Dan is de Sony Bravia A9F OLED een heel mooie voor bij jou in de woonkamer. Je kunt deze in verschillende maten aanschaffen. Denk aan 55-inch, 65-inch maar zelfs 77-inch. Het is dan ook niet de goedkoopste televisie maar je krijgt er heel veel voor terug. Denk aan een meeslepend geluid, het OLED-paneel dat zorgt voor de mooiste kleuren en prestaties.