Dit zijn één van de beste sport apps!

Met duizenden apps beschikbaar op Google Play en de App Store, is het soms moeilijk om de beste sport-apps uit te filteren die je op je smartphone kunt downloaden en bekijken. Dus we hebben dit gedaan en enkele van de beste sport-apps van verschillende sporten gescheiden.

Sport-apps met betrekking tot voetbal, basketbal, motorsport en poker zijn enkele die lezers in onze onderstaande lijst vinden.

NUsport

Een van de beste nieuws-apps van Nederland, NUsport, houdt de gebruiker op de hoogte van verschillende onderwerpen met betrekking tot sport. Naast Nederlands voetbal is er ook nieuws over de UEFA Champions League en andere grote Europese toernooien.

Er zijn ook updates over de Formule 1, met nieuws over Max Verstappen en andere stuurprogramma’s. Met scorebord-widget en nieuws is de applicatie ideaal voor diegenen die van verschillende sporten houd en die graag in één app wilt worden bijgewerkt.

In de app-beschrijving zeggen ze: “Het belangrijkste sportnieuws en -video’s. De beste tweets en Instagram-berichten. Geef je stem in de dagelijkse peilingen en vragen. Tussentijdse resultaten in het scorebord. Pushmeldingen van de sporten die je leuk vindt. Livebeelden uit de UEFA Champions League, naast andere sporten.”

Sporza

Een andere veelzijdige applicatie die de gebruiker op de hoogte houdt van meer dan één sport, Sporza heeft meer dan 100.000 downloads op Google Play. Naast voetbal heeft de applicatie nieuws over autoracen, tennis, atletiek, basketbal en andere sporten.

Ondanks dat het een applicatie is die is ontwikkeld in België, heeft het relevant nieuws over Europees voetbal, is het in de Nederlandse taal en heeft het ook belangrijke updates van andere sportevenementen die plaatsvinden in Nederland.

Sportnieuws.nl

Ook zeer veelzijdig, brengt Sportnieuws.nl updates over verschillende sporten. Volgens de officiële beschrijving van de app op Google Play vindt je Match Center met resultaten en statistieken, games en voorspellingen, live blogs bij grote evenementen, leuke video’s, interviews en nog veel meer.

Onder de sporten die de app updates, zijn dart, formule 1, vechtsporten, fietsen, schaatsen, hockey, tennis, rugby, American football, handbal, korfbal, skiën, zwemmen, atletiek, gymnastiek, ijshockey, judo, paardensport en tafeltennis.

En natuurlijk is de dekking van de Eredivisie ook compleet met updates. Scores updates, ranglijsten en competitie nieuws zijn te zien in deze app die door 10 duizend mensen zijn gedownload.

Pokerstars

Poker is booming in Nederland en spelers zoals Marcel Lüske en Lex Veldhuis zijn enkele van de Nederlanders die het wereldtoneel domineren. Met deze toename in populariteit is het essentieel om een pokerapp te hebben die je op de hoogte houdt van onderwerpen met betrekking tot deze sport.

Als het op poker aankomt, is de app die het meest opvalt PokerStars. Hun mobiele versie is erg goed met veel verschillende opties die de toepassing zeer interessant maken voor elk type speler.

Om de app te gebruiken om poker te spelen, kan de gebruiker bovendien op PokerStars TV nieuws vinden over ’s werelds toonaangevende pokerevenementen, evenals interviews met spelers, volledige tv-shows en andere dingen die essentieel zijn voor de pokerconsument.

Van de apps die in dit artikel worden genoemd, is er geen populairder dan PokerStars. Alleen op Google Play heeft het al meer dan 10 miljoen downloads. De evaluatie is ook positief, met een gemiddelde cijfer van 4,5.

Eredivisie Voetbal

Als je een persoon bent die alleen graag wilt weten wat er op het Nederlandse voetbal gebeurt, dan is de Eredivisie Voetbal-app die je nodig hebt op je smartphone. Deze Nederlandse app is ontwikkeld door H & A Software en heeft al meer dan 100 duizend downloads.

De app heeft een aantal voordelen. De scores en ranglijsten worden automatisch bijgewerkt zodra een doelpunt wordt gemaakt en het niet nodig is om de pagina te verversen. Naast dit alles, worden de tabellen automatisch bijgewerkt en kan je de tabel bekijken door je smartphone horizontaal te houden.

In recente updates heeft de app ook live wedstrijden uit de UEFA Champions League en de Europa League.

App met wereldwijde proporties op internet, Voetbal Eredivisie heeft ondersteuning voor andere talen, zoals Turks, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans en Spaans.