Drie manieren om geld te verdienen met je smartphone

Als je via de instellingen van je telefoon jouw ‘screen time’ analyseert, zal je zien dat je meer tijd doorbrengt op je scherm dan je denkt. Onze smartphone is onze partner, beste vriend én tijdverdrijf. Dan kun je maar beter gebruiken maken van je beste vriend door hier geld mee te verdienen. Er zijn verschillende manieren hoe je geld kan verdienen met je smartphone. Lees hieronder hoe je dat kan doen.

#influencerlife of #partnerships

Influencers kunnen veel geld verdienen en dat doen ze eigenlijk altijd vanaf hun smartphone. Ze proberen mensen te motiveren en inspireren en mee te nemen in hun leven. Hiervoor hebben we een aantal tips. Het is belangrijk dat je hiervoor een duidelijke social media strategie hebt. Denk bijvoorbeeld na over welke doelgroep je wil aanspreken en welke interesses deze doelgroep heeft. Door jouw social media uit te bouwen met veel volgers en unieke content te maken, kun jij flink wat centen in de wacht slepen. Als beginnende influencer kan het slim zijn om samenwerkingen aan te gaan met bedrijven die bij jou passen. Is de meerderheid van jouw volgers geïnteresseerd in online geld verdienen? Sluit dan een samenwerking met een beleggingsplatform. Heb jij veel sportieve volgers? Dan kun je een samenwerking aangaan met een sportmerk. Door kortingscodes en linkjes in een post te delen, kan jij per post geld verdienen door bezoekers of klanten naar hun website te brengen.

Affiliate marketing

Slapend rijk worden klinkt te mooi om waar te zijn, maar toch kun je met weinig effort een leuk passief inkomen verdienen met affiliate marketing. Affiliate marketing is een marketing vorm waarbij bedrijven bloggers betaling in ruil voor promotie van een product of dienst. Door bezoekers of klanten naar hun website te krijgen, krijgen zij commissie betaald. Vooraf krijg je van de betreffende bedrijven een affiliate link waardoor zij kunnen meten hoeveel bezoekers en klanten via jou binnenkomen. Ook dit kun je doen via social media maar ook door een blog of artikel die jij op jouw website plaatst.

Crypto

Met veel verschillende apps of platformen kun je makkelijk geld verdienen door te beleggen in crypto. De moeder in de crypto wereld, Bitcoin, kan een goede langetermijninvestering zijn. Maar ook Ethereum is een opkomende altcoin die zich tegenwoordig in de schaduw van Bitcoin bevindt. Een betrouwbaar en handig platform is bijvoorbeeld https://anycoindirect.eu/nl. Je koopt eenvoudig een wallet en jij beslist in welke munt jij wil beleggen.