photography of motorcycle parked near house

Handige accessoires voor op de motor

De kans is groot dat jij het leuk vindt om motor te rijden. Er is namelijk een reden dat je hier op de site terecht bent gekomen. Als je echt alles uit het motorrijden wilt halen dan is het van cruciaal belang om het een en ander aan te schaffen op het gebied van accessoires. Door middel van accessoires zorg je er namelijk voor dat je comfort tijdens het rijden aanzienlijk wordt verbeterd. Ben je benieuwd wat de beste motor accessoires van dit moment zijn? Lees dan snel verder, we hebben dé beste keuzes namelijk voor jou op een rijtje gezet!

  • Een motor telefoonhouder 

Een goede telefoonhouder voor de motor is echt een must have om in huis te halen. In tegenstelling tot wat nog wel eens wordt gedacht is het namelijk niet zo dat je alleen als automobilist een telefoonhouder kan kopen. Met de houder van SP connect weet je namelijk zeker dat je telefoon altijd stevig vast zit en dat je tijdens het rijden gewoon de route kunt volgen. Hoe eenvoudig wil je het hebben tijdens het motorrijden? 

  • Een USB oplader voor motoren

Tijdens het rijden heb je natuurlijk altijd je telefoon op zak. Maar wat doe je als jouw telefoon helemaal leeg is? Hoewel de meeste nieuwe modellen motoren zijn voorzien van één of meer USB-poorten om mobiele apparaten op te laden is dit niet voor alle motoren. Dit handige apparaatje geeft elke motorfiets een USB-oplaadpoort. Dit maakt het niet alleen mogelijk om je smartphone of tablet op te laden, maar je kunt er ook andere apparaten mee van stroom voorzien. Kijk wel even of een dergelijke gadget mogelijk is voor jouw specifieke model. 

  • Een set goede oordopjes

Je staat er misschien niet bij stil, maar een motor kan echt ontzettend veel geluid maken. Je loopt dan ook echt risico op gehoorschade, al helemaal als je het leuk vindt om hard te rijden. De beste oordoppen van dit moment zijn voorzien van een speciale ruis onderdrukkende filtertechnologie die wind- en motorgeluiden weet weg te filteren terwijl normale geluiden uit het verkeer wel te horen zijn. Dit zorgt ervoor dat je tegelijkertijd het verkeer kunt horen en je oren wilt beschermen. Wie wilt dat nu niet? 

Dé site voor al jouw gadgets 

Kies je voor een van de bovenstaande accessoires dan weet je zeker dat ook jij net even wat comfortabeler achter het stuur zit van je motor. Nu zijn er naast accessoires voor motorrijders natuurlijk nog veel meer leuke dingen te vinden om in huis te halen. Mocht je ook hier graag op de hoogte van blijven dan heb je geluk. Zoals je wellicht al wel hebt gezien kan je hier op de site talloze andere artikelen vinden die je alles laten zien over de beste en vooral leukste gadgets van dit moment. Door onze site te raadplegen weet je zeker dat je nooit meer voor een miskoop komt te staan!