Het bijzondere aan gepersonaliseerde USB sticks

USB sticks zijn al meer dan 20 jaar in ons leven. Informatie waarvan we niet willen dat ze verloren gaan, kunnen op deze opslagmedia gezet worden. De sticks zorgen ervoor dat er op een snelle en makkelijke manier informatie uitgewisseld kan worden tussen verschillende apparaten. USB sticks zijn eenvoudig in gebruik, waardoor ze door zowel jong als oud gebruikt kunnen worden. Sinds het bestaan van de sticks is de capaciteit meerdere keren verdubbeld en is er dus genoeg ruimte om al je media op te slaan. Vandaag de dag is het zelfs mogelijk om je eigen USB stick te ontwerpen. Door ze naar wens te personaliseren, ontstaan er unieke sticks.

Geheugen van USB sticks

Twijfel je tussen een online en een offline opslagmedium? Een USB stick als opslagmedium is een veilige optie. Het uitwisselen van informatie gaat namelijk offline en dat is veiliger dan een online opslagdienst. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat de vraag naar USB sticks blijft bestaan. Voordat je een USB stick koopt, is het belangrijk om te bepalen wat het geheugen van de USB stick moet worden. Hoe hoger het aantal GB, hoe meer data er opgeslagen kan worden. Doordat we tegenwoordig veel data met elkaar delen, is het verstandig om te kiezen voor een USB stick met een grote opslagcapaciteit.

Milieuvriendelijke USB sticks

De sticks zijn er in verschillende soorten en maten. Vind je duurzaamheid net zo belangrijk als wij? Kies dan voor milieuvriendelijke USB sticks. Denk hierbij aan sticks geproduceerd uit bamboe, gerecycled hout of andere gerecyclede materialen. Milieuvriendelijke USB sticks versterken je groene (bedrijfs)imago. Ook duurzame USB sticks kunnen naar wens gepersonaliseerd worden. Kies voor een duurzame drukmethode en ga voor graveerwerk. Laat de USB sticks bedrukken of graveren met jouw logo of tekst. Ook kan de stick worden voorzien van een naam. Voor bedrukking- of graveermogelijkheden van milieuvriendelijke USB sticks adviseren we je om een kijkje te nemen op de website usbstick.nl.

Waarom USB sticks laten personaliseren?

Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden op het gebied van bedrukken. Waar dit vroeger niet mogelijk was, kunnen veel artikelen tegenwoordig full colour bedrukt worden. Dit biedt de mogelijkheid om steeds meer artikelen geheel naar wens te laten personaliseren. Het personaliseren van USB sticks kent vele voordelen. Gepersonaliseerde sticks vallen op en maken indruk. De bijzondere geschenken zijn van blijvende waarde. Ze geven toegevoegde waarde aan je bedrijf of organisatie. Tevens vergroten ze de naamsbekendheid. Het bijzondere aan gepersonaliseerde USB sticks is dat niet alleen de ontvanger maar ook de schenker er een positieve herinnering aan over houdt.