Intranet software: houd uw communicatie overzichtelijk

Door te kiezen voor op maat ontwikkelde intranet software, houdt u de interne communicatie overzichtelijk. Geen losse mailtjes meer, maar een simpele melding op het intranet! Zo is uw boodschap direct voor de hele organisatie zichtbaar en wordt een overvolle mailbox voorkomen. Dit is niet alleen prettig voor uw medewerkers, maar ook voor uzelf. Medewerkers hebben de mogelijkheid om onder uw berichten te reageren. Ze hoeven u zodoende geen reactie per mail toe te sturen. Daarbij kan het de interactie tussen de medewerkers van uw organisatie op gang brengen.

 

Intranet software laten ontwikkelen

Wanneer u ook voor uw organisatie een intranet op wilt zetten, heeft u de keuze uit diverse mogelijkheden. Laat u het intranet intern ontwikkelen? Kiest u voor een bestaand pakket, die u online aanschaft? Of laat u de intranet software op maat ontwikkelen? Het op maat laten ontwikkelen van software biedt u het voordeel, dat de software naadloos aansluit op uw wensen. Welke functies moet het intranet u straks bieden? Hoe wilt u medewerkers over verschillende delen van het intranet verdelen? Communicatie binnen de financiële afdeling hoeft immers niet zichtbaar te zijn voor medewerkers bij de productieafdeling.

Voordelen van intranet software in uw organisatie

Eerder werd al beschreven dat intranet software de interne communicatie overzichtelijk houdt. Berichten kunnen met een grote groep medewerkers gedeeld worden, zonder dat het hun mailbox vervuild. Andersom hebben medewerkers de mogelijkheid om naar aanleiding van een bericht te reageren. Deze interactie helpt uw organisatie transparanter te werken. Een bijkomend voordeel is het feit dat berichten nooit verloren gaan. Daar waar een e-mail soms per ongeluk verwijderd wordt. Door voor een maatwerk oplossing te kiezen, kunt u het intranet geheel naar uw eigen smaak inrichten. Belangrijk is vanzelfsprekend, dat het intranet past bij de huisstijl van uw organisatie. Medewerkers moeten zich er thuis voelen!

Advies over de ontwikkeling van intranet software

Bent u benieuwd of intranet software ook voor uw organisatie interessant kan zijn? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van intranet software? Neem eens vrijblijvend contact met Siteonline op! Hun technisch adviseurs zetten de mogelijkheden graag voor u op een rijtje. Ook kunnen zij voorbeelden laten zien van software welke in het verleden al ontwikkeld is. Het geeft u een beter beeld van het nut van intranet software! Houd ook uw internet communicatie overzichtelijk en voorkom voortaan een overvolle mailbox. SiteOnline helpt u hierbij!