iPhone 11 vs iPhone XR, een interessante vergelijking

In 2018 verscheen de iPhone XR en een jaar later werd dit toestel opgevolgd door de iPhone 11. Beide iPhones zijn met oog voor budget ontworpen, zijn lekker kleurrijk en hebben een even groot scherm van 6.1-inch. Waar zijn dan de verschillen te vinden? We hebben alvast één positief nieuwtje: je kunt ze beide als refurbished iPhone kopen bij Forza. Zo ben je nóg voordeliger uit!

Geluid

Op het adembenemend grote scherm kun je uitstekend naar video’s, films en series kijken. Toch biedt de iPhone 11 refurbished van forza-refurbished.nl een betere kijkervaring dan de iPhone XR. Bij dit toestel komt namelijk Dolby Atmos-geluid uit de speakers. Hierbij lijkt het geluid uit alle kanten te komen en ervaar je eenzelfde soort geluid als in de bioscoop. Mooi beeld én geluid dus!

Camera

De iPhone 11 maakt op cameragebied een grote sprong voorwaarts. Het toestel heeft twee camera’s achterop. Met die tweede camera kun je ultragroothoekfoto’s maken. Handig voor het fotograferen van complete gebouwen en grote groepen mensen. Ook Nachtmodus is nieuw. Hiermee maak je ook in het donker perfect beeldmateriaal. Verder zijn er nog een paar andere functies bijgekomen. De enkele camera van de iPhone XR is wat minder uitgebreid, al is dit camerasysteem ook echt uitstekend. De kracht zit bij dit camerasysteem in de eenvoud.

Waterdicht

De iPhone 11 is waterdicht. Hiermee kun je zwemmen (tot 2 meter diep) en douchen. De iPhone XR is waterbestendig. Een glas drinken dat je morst of een kleine regenbui zal het toestel wel overleven, maar een duik in het zwembad wordt een ander verhaal. Wil je de iPhone 11 of refurbished iPhone XR kopen? Dan vervalt de waterdichtheid. De toestellen zijn namelijk opengemaakt voor een grondige controle, eventuele reparatie en reiniging. Er zit dan ook geen garantie op waterschade. Apple biedt dat overigens ook niet. Elektronica en water zijn nooit beste vrienden.

Kleuren

De iPhone XR wordt ook wel iPhone tien (X) regenboog (R) genoemd. Het toestel is namelijk in deze vrolijke kleuren verkrijgbaar: Zwart, Wit, Rood, Geel, Blauw en Koraal. Bij de iPhone 11 vervangen Groen en Paars de kleuren Blauw en Koraal. Nét zo vrolijk dus, maar dan in een nét iets andere samenstelling.

iPhone refurbished kopen

De iPhone 11 is de betere versie van de iPhone XR. Welke iPhone het best bij jou past hangt af van wat voor type gebruiker je bent en wat je bestedingsbudget is. Voor dat laatste is er goed nieuws, want deze iPhones zijn refurbished super scherp geprijsd! Bij Forza functioneren de iPhones even goed als nieuw, maar ze zijn wel een stuk voordeliger. Daarnaast krijg je er 2 jaar garantie en een gratis oplader bij. Je kunt ze in verschillende uiterlijke productcondities kopen. Op licht- en zichtbaar gebruikt zit een gratis hoes en screenprotector, zodat je aankoop meteen goed beschermd is en er gelikt uitziet.