Populairste sportspellen van 2019

Populairste sportspellen van 2019

Sport is op zich al ongelooflijk populair en is dat ook eigenlijk altijd al geweest. Dat geldt dan ook voor games die draaien om sport. Je hebt eigenlijk voor elke sport al wel een goede game die je kunt spelen. Op zich fantastisch natuurlijk, maar dat maakt de keuze nog wel eens moeilijk. Zeker wanneer er elk jaar weer goede spellen bij komen. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van de populairste sportspellen van 2019. Dat maakt voor jou de keuze een stuk gemakkelijker en daarnaast weet je meteen wat de beste sportspellen van het moment zijn!

FIFA 19

Het blijft één van de populairste spellen: FIFA. Elk jaar komen de ontwikkelaars van de FIFA games weer met een nieuwe variant. Ook FIFA 19 is weer een ijzersterke variant en daarmee ook een van de populairste sportspellen van dit jaar. Mede dankzij de populariteit van dit soort games schieten websites als weddenopsport.eu uit de grond. Mensen raken enorm enthousiast over sport dankzij deze games. Wat FIFA dit jaar extra tof maakt is dat ze er voor hebben gezorgd dat ze beschikken over de UEFA Champions League rechten. Dat maakt het voor twijfelaars vaak makkelijker om de game aan te schaffen.

NHL 19

Deze game is van dezelfde ontwikkelaar als FIFA. Het mooie van spellen over andere sporten is dat er heel wat competitie is, waardoor de game ontwikkelaars flink aan de bak moeten om elkaar te overtreffen. Dat geldt bij ijshockey een stuk minder, maar toch is NHL 19 een hele goede game. Er zit een hele goede gameplay in en een zeer indrukwekkende hoeveelheid content. Ten opzichte van vorige edities zijn er geen enorme veranderingen, maar het is nog steeds de beste ijshockey game op de markt.

F1 2018

Dit wordt door experts beschreven als de beste game op sportgebied sinds lange tijd. Een completere race ervaring dan via dit spel kun je eigenlijk niet krijgen, tenzij je in een daadwerkelijke race simulator plaatsneemt. Dat is dus een enorm compliment aan de ontwikkelaars van deze game. Er zit enorm veel extra diepte in de game doordat ook media betrokkenheid, contracten en team management in de game zitten. Misschien niet interessant voor de mensen die gewoon willen racen, maar voor de echte fans van de sport is het een geweldige toevoeging.

NBA 2K19

Ook deze sport game is heel goed, zeker voor de basketbal fans. Echter is het wel zo dat er binnen deze game nog verbeterpunten zijn. Zo kun je door bepaalde in-game aankopen doen veel gemakkelijker door het spel komen. Het zou mooier zijn als dit soort aankopen beperkt blijven tot uiterlijke zaken als kleding. Toch blijft het de beste game die je kunt spelen als basketbal fan. Daarbij komt dat ook dit spel elk jaar verder door wordt ontwikkeld waardoor de kans groot is dat hij met de jaren alleen nog maar beter wordt.

Ben je een echte sport fan en houd je er van om te gamen, dan zijn bovenstaande titels stuk voor stuk aanraders!