Tip om je online te vermaken

Reddit, Twitter… De meeste van ons hebben de vaakst voorkomende sociale media platforms al uitgespeeld. De Steam bibliotheek is vaak ook al vol en hoe heerlijk het ook is om artikelen op Internetpedia.nl te lezen, op een gegeven moment heb je ze allemaal gelezen. Maar ja, wat moet je dan? Naar buiten gaan of vrienden zien is natuurlijk altijd een optie, maar laten we eerlijk zijn: daar heb je gewoon niet altijd zin in. Soms, als het regent of als de sociale batterij leeg is, is er niets lekkerder dan nergens naartoe gaan en gewoon even op het internet bezig zijn. Maar ja… Wat dan? Wij hebben een tip voor je. Online bingo spelen.

Bingo?

Zeker! Online bingo spelen is leuk en gemakkelijk. De tijd dat de enige bingospelers bejaarden waren, is allang vergaan. Online bingo is zo waarlijk weer echt spannend – bovendien zijn er flink wat knaken mee te verdienen. Even een opfriscursus: hoe werkt bingo ook al weer? Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk. Je krijgt een kaartje met daarop 24 getallen. De kaart zelfs is vijf bij vijf, maar het middelste hokje krijg je cadeau. Het spel vangt aan en dan komen er langzaam allerlei cijfers voorbij. Op het moment dat je een cijfer voorbij hoort komen die ook op jouw kaart staat, kan je het desbetreffende cijfer afvinken. Er zijn een aantal winmomenten. Zo is degene die als eerste een lijn vol heeft een winnaar, net als degene die als eerste twee lijnen vol heeft. Mocht je een volledige bingokaart vol weten te krijgen, dan ga je met een flinke geldprijs naar huis. Je hoeft zelf niet de hokjes aan te kruisen, dat wordt voor je gedaan. Je kan met één kaart spelen, maar ook met meerdere tegelijkertijd, net waar je zin in hebt! Hoe meer kaarten je hebt, hoe groter de kans dat je op één van die kaarten bingo zal krijgen, natuurlijk.

De bingo ruimtes zijn in verschillende thema’s. Mocht je bijvoorbeeld fan zijn van onze eigen Mighty Max Verstappen dan kan je bijvoorbeeld de kamer kiezen die in Grand Prix thema is. Mocht racen niet jouw ding zijn, dan kan je ook nog uit tal van andere kamers kiezen. Wij zouden zeggen: probeer het eens. We snappen dat je wellicht wat sceptisch kan zijn, maar het is echt de moeite waard.

Mocht bingo je toch niets lijken, dan is er geen reden om te treuren. Er zijn op de website ook tal van andere leuke spellen te spelen. Mochten die je meer aanspreken, dan is dat zeker ook de moeite waard. Mocht je sportliefhebber zijn en bijvoorbeeld graag naar de Eredivisie kijken, dan biedt opnieuw de site uitkomst. Je kan hier namelijk ook op sportwedstrijden wedden. Door van te voren goed in te weten schatten welk team zal winnen, kan je geld winnen!