Waarom je niet te lang moet wachten met het beschermen van je Telefoon

Een telefoon ziet er vaak mooier en een stuk slanker uit wanneer je er geen hoesje omheen hebt. Wel veel mooier, totdat je hem een keer laat vallen en je scherm in duizend stukken ligt. Dan kan je alleen maar spijt hebben dat je jezelf niet eerder bedacht om een hoesje aan te schaffen.

Je ziet de essentie pas als het te laat is

Zeker met het beschermen van je telefoon gaat ‘voorkomen is beter dan genezen’ op. Een hoesje om je telefoon vind je al voor een paar euro, maar een kapot scherm kost je veel meer dan dat. Zorg daarom dat je direct bij aanschaf van je nieuwe telefoon een goede hoes aanschaft. Kies je niet voor een flipcase, zorg dan voor een screenprotector. Zo houd je je smartphone toch op z’n mooist. 

We hebben geen Nokia’s meer

Ken je de ‘onbreekbare’ telefoons van vroeger nog? Je kon je oude Nokia bij wijze van spreken van de trap gooien en nog bleef hij goed werken. De smartphones van nu zijn een stuk kwetsbaarder, en kunnen relatief snel breken. Een goed hoesje is daarom echt een must. Hoesjes voor je telefoon zijn er in alle vormen en maten, dus ook al heb je een erg specifieke smaak, zelfs dan is er ook een perfect hoesje voor jou.

Je scherm blijft mooier

Als je voor een flipcase of bookcase kiest (dus ook een hoesje op de voorkant van je scherm) bescherm je je display ook tegen gebruikssporen en krassen. Dat gebeurt namelijk soms zonder dat je het doorhebt, door sleutels in je handtas bijvoorbeeld.

Je herkent je telefoon sneller

Tegenwoordig lijken bijna alle smartphones op elkaar, en is het moeilijk die van jou en anderen te onderscheiden. Met een hoesje maak je jouw telefoon echt uniek! Je kunt op sites als HEMA zelfs een eigen telefoonhoesje customizen, bijvoorbeeld met een foto van jouw lover op de achterkant.

Een telefoon is er te duur voor

Telefoons vandaag de dag kunnen zomaar rond de 1000,- euro kosten, en je kunt ze zelfs laten verzekeren. Dan is het toch ontzettend zonde om ervoor te kiezen géén hoesje voor je telefoon aan te schaffen?