5 websites waar je leert hoe je geld verdient

Van je diensten online aanbieden, tot het spelen van blackjack. En van het testen van websites tot het organiseren van events. Er zijn duizend-en-één manieren om je geld te verdienen. Ook online. Deze vijf websites geven je wat inspiratie om het goed aan te pakken.  

My Work From Home Money

Een website die volledig in het teken staat van geld verdienen, is myworkfromhomemoney.com. En dan gaat het specifiek om geld verdienen vanuit huis. In bijvoorbeeld het artikel ‘5 Legit Ways How to Make Money Online For Free’ worden wat ideeën geopperd voor het online verdienen van je geld.

Zo kun je via UserTesting en WhatUsersDo vergoedingen krijgen voor het testen van websites. Je kunt zelf websites creëren voor anderen. Je kunt digitale bijeenkomsten organiseren. Via Amazon Mechanical Turk taken uitvoeren waar bots niet toe in staat zijn. Of, tot slot, tegen betaling teksten transcriberen.

Lifehack

Ook Lifehack.org geeft antwoord op de vraag hoe je online je geld kunt verdienen. Dat gebeurt in het artikel met de toepasselijke titel ‘The 5 Best Websites To Make Money Online’. Vooral voor freelancers is dit een interessant artikel. Onder andere Elance, Fiverr en oDesk worden getipt. Stuk voor stuk grote online marktplaatsen voor freelancewerk.

En Craigslist, dat wel wat weg heeft van een ouderwetse startpagina. Maar wel degelijk een verzamelpunt is voor vacatures en opdrachten waar je op kunt solliciteren. Tot slot ook Freelancer, waar je tegen betaling betrouwbare zakenpartners kunt vinden.

Themeisle

Dan heb je nog Themeisle.com. Een website die barst van de tutorials voor het gebruik van WordPress. Dat is een systeem waarmee je websites kunt bouwen. Iets wat veel bloggers gebruiken. Niet zo gek dus dat er ook artikelen zijn over hoe je geld kunt verdienen met je blog. Zoals ‘5 Ways How to Make Money on Your Website (Without Ads, Products, or Affiliate Marketing)’.

Dat triggert de mens. Toch? Zijn ideeën: evenementen organiseren waar je toegangsprijzen voor rekent. Websites ontwerpen en verkopen. Donaties vragen van je volgers. Exclusieve content maken voor betalende leden. Werken met adverteerders op andere kanalen dan je website. Zoals YouTube of Instagram.

Woman’s Day

Een beetje een degelijk vrouwenplatform, geeft natuurlijk ook tips om geld te verdienen. Woman’s Day behandelt de mogelijkheden in de categorie ‘For Little to No Work’. Bijvoorbeeld door in zee te gaan met Nielsen. Het enige dat je daarvoor moet doen is een enquête invullen en een app installeren. Vervolgens gebruik je je apparaat zoals je dat altijd doet. En het bedrijf gebruik jouw surfgedrag als input voor hun onderzoeken.

Via Swagbugs kun je tegoedbonnen verdienen. In ruil voor gratis online shoppen, video’s bekijken, et cetera. Met thredUP stuur je een zak met kleren die je nooit meer draagt. Zij zetten het online. En delen een deel van de inkomsten met je. Wie wat meer tijd heeft kan ook werken voor Wonder. Waar je in opdracht voor anderen research kunt doen.

Blackjackgeld

Nog verrassender dan alle voorgaande websites, is die van blackjackgeld. Hierop kun je de blackjack regels leren. En je kunt er terecht voor aanvullende tips en strategieën. Om blackjack echt goed te spelen, zo je winkansen te verhogen en je risico’s te beperken. En je kunt via deze site naar live casino’s doorklikken, daar je opgedane kennis toepassen en zo je geld verdienen. ‘Werken’ was nog nooit zo leuk!