Welke iPhones zijn op dit moment voordelig verkrijgbaar?

De telefoons van Apple. We zijn er dol op, maar ze zijn helaas altijd aan de prijzige kant. De vraag is of je dat ervoor over hebt? Of dat je wacht tot er een goede aanbieding langskomt.

Nieuwste model

Wanneer je een los toestel koopt, kan het zijn dat je duurder uit bent dan wanneer je de telefoon bij een abonnement meebetaalt. In ieder geval spreid je de kosten van het toestel over een langere periode, waardoor het voor jou misschien beter uitkomt. Een nieuwe iPhone los kopen is natuurlijk gewoon erg prijzig. De vraag is dan of je voor het allernieuwste model gaat of dat je wel kan leven met de iPhone van vorig jaar.

Goedkope iPhone

Is er ook een manier om dit dure grapje te omzeilen? Tuurlijk zijn er adresjes waar je je telefoon goedkoper kan aanschaffen, maar soms lijkt het ook niet altijd even vertrouwd. Ga daarom altijd na of je de telefoon vertrouwd kan aanschaffen. Voelt het niet helemaal goed of zijn de recensies ook maar matig? Kijk dan nog even naar een ander adresje voor de goedkoopste iPhones. Want het is natuurlijk mogelijk om een goede kwaliteit toestel, los aan te schaffen voor een leuk prijsje. Je moet alleen even weten waar je moet zijn.

iPhone Xr

We kennen deze van de befaamde rode achterkant toen Apple met deze telefoon kwam. Een nieuw gezicht in de iPhone reeks. Het was misschien even wennen, maar daarna was hij geliefd. De iPhone Xr. Een lekker telefoontje. Hoeveel kost het om zo’n losse iPhone Xr te kopen? Deze telefoon is inmiddels al iets verouderd, dus de gemiddelde prijs komt neer op zo’n €660,- zonder inruilwaarde. Je kan ook je huidige iPhone inruilen met Apple Trade. Dan ontvang je korting op je nieuwe telefoon als je je oude toestel inlevert.

iPhone 11 Pro

Een van de allernieuwste modellen is de iPhone 11 pro. Een mooie en grote telefoon die bekend staat om de drie camera’s op de achterkant. Een prachtige telefoon en ook erg gewild. Met of zonder abonnement. Deze telefoon gaat al zijn voorgangers voorbij en heeft maar liefst drie camera’s om fantastische foto’s mee te maken. Het eerste triple camerasysteem dat geavanceerde technologie combineert met de kenmerkende eenvoud van iPhone. De iPhone 11 Pro krijg je op z’n goedkoopst voor €1148. Maar goed, dan heb je ook wel wat en daar betalen we graag wat extra voor!