Mondkapjes bedrukken

Zakelijke mondkapjes voor in het openbaar vervoer

Tegenwoordig kunnen we er niet meer omheen, iedereen draagt verplicht een mondkapje in het openbaar vervoer. Vanaf 1 juni 2020 is deze regel ingevoerd vanwege de coronacrisis. Dit geldt in de bus, trein, tram en metro. Het advies geldt dat u het best een niet-medisch mondkapje moet gebruiken. Maar wat is een medisch en niet-medisch mondkapje?

Natuurlijk kennen we allemaal de standaard blauwe medische mondkapje die we maar één keer kunnen gebruiken. Echter zijn er ook tal van herbruikbare mondkapjes, beter bekend als niet-medische mondkapjes. U kunt deze verkrijgen in diverse kleuren, bedrukking, lagen en stoffen. Maar wilt u als zakelijke reiziger een net, stijlvol mondkapje?

Bedrukte mondkapjes voor uw bedrijf

Er zijn enorm veel verschillende soorten mondkapjes te verkrijgen. Zo is er een medisch en herbruikbaar mondkapje. Medische mondkapjes zijn voor eenmalig gebruik en een herbruikbaar mondkapje kunt u vaker gebruiken mits u deze regelmatig wast. Hierbij moet het mondkapje regelmatig een half uur in 60 graden Celsius gewassen worden. Met een herbruikbaar mondkapje kunt u een eigen print, kleur, stof en bedrukking kiezen die bij uw bedrijf past.

De stof die het best beschermt tegen virussen is katoen in combinatie met chiffon. Samen geven deze twee stoffen een bescherming van 80 tot 99% tegen virusdruppeltjes. Als uw mondkapje Oeko-tex gecertificeerde katoen bevat, bevat het geen schadelijke stoffen wat beter is voor uw huid en gezondheid.

Er zijn tal van prints en kleuren die uw bedrijf voor de zakelijke reiziger kan kopen. Denk bijvoorbeeld aan mondkapjes met een effen kleur zoals blauw, zwart, wit, groen, rood of geel. Ook kunt u kiezen voor een opvallende print zoals bloemen, ruiten, strepen of dierenprint. Zo kunt u als bedrijf gemakkelijk uw eigen bedrijfskleuren kiezen met een passende print.

Wilt u als bedrijf echt opvallend zijn in het openbaar vervoer? Kies dan voor een mondkapje met bedrukking. Een logo op een mondkapje is goed zichtbaar waardoor uw bedrijf naamsbekendheid creëert.  Zo kan uw bedrijf gemakkelijk mondkapjes bedrukken naar eigen wens.

Maak van een mondkapje een promotieartikel

Natuurlijk is het belangrijk dat uw bedrukte mondkapje opvalt in het openbaar vervoer. Gebruik daarom een mondkapje als promotieartikel. Geef bijvoorbeeld een mondkapje met uw logo op evenementen. Ook kunt u een mondkapje als relatiegeschenk geven aan uw klanten. Door de mondkapjes weg te geven, zien steeds meer mensen de bedrukking met uw bedrijfsgegevens. Verspreid de bedrukte mondkapjes en help aan het vergroten van uw eigen naamsbekendheid. Bovendien helpt uw bedrijf mee aan de veiligheid in het openbaar vervoer.