Zelf je telefoonhoesje ontwerpen doe je makkelijk online

Wil je je Gsm of smartphone beschermen tegen vallen en allerlei beschadigingen zoals vervelende krasjes op het scherm van je display? Wil je een exclusief telefoonhoesje voor je toestel in plaats van hoesjes uit de telefoonwinkel die er allemaal hetzelfde uitzien? Dan kun je voortaan je eigen telefoonhoesjes ontwerpen. Je loopt er zelf ongetwijfeld mee in de kijker. En met een zelf ontworpen telefoonhoesje verras je ongetwijfeld je beste vriend of vriendin. 

Val op met je smartphone met een zelf ontworpen hoesje

Telefoonhoesjes of beschermhoesjes voor tablets, e-books readers, laptops en gameconsoles uit de supermarkt zien er allemaal hetzelfde uit. Maar wist je dat je die makkelijk zelf kunt ontwerpen met een zogenaamde online editor op websites die zich hierin specialiseerden? Zo geef je je smartphone en alle andere toestellen een volledig unieke look geven met een van je favoriete afbeeldingen. Of kies je liever uit kant-en-klare ontwerpen? Het kan allemaal met de vele aangepaste ontwerpen die het beste bij je smartphone of bij je tablet past. Zo loop je met je toestel altijd extra in de kijker, want wie wil er nu geen uniek en zelf gemaakt hoesje voor zijn of haar smartphone?

Mooi met de juiste bescherming

Met een zelf ontworpen telefoonhoesje krijgt je toestel niet alleen een exclusief uitzicht maar even goed dé bescherming die nodig is om beschadigingen te voorkomen. Met een zelf gemaakt ontwerp herken je je toestel uit honderden andere. Zo voorkom je dat iedereen in je vrienden- of kennissenkring hetzelfde hoesje heeft. Je vindt in één oogopslag waar je telefoon ligt zodat hij nooit door anderen wordt meegenomen.

Origineel geschenk

Ben je al lang op zoek naar een origineel (verjaardags)geschenk voor je vriend of je vriendin? Dan heb je dat cadeau nu gevonden met het ontwerpen van een eigen, stijlvol telefoonhoesje. Met persoonlijke foto’s of prints geeft je geschenk een speciaal gevoel. Bewaar je favoriete herinneringen en maak ze onvergetelijk met het ontwerpen van eigen telefoonhoesjes. Je doet er niet alleen ejzelf maar ook anderen een waardevolle herinnering mee.

Niet één, maar alle mogelijke soorten telefoonhoesjes

En online maak je niet één, maar alle soorten telefoonhoesjes gaande van bookcases tot standcases, TPU-siliconen hoesje of hardcases. En dat niet alleen voor he Gsm of je smartphone maar even goed voor al je andere digitale toestellen. Je kiest uit verschillende type hoesjes, een voor een met hun specifieke eigenschappen:

  • Bookcase: sluiten met een magnetische clip aan de buitenzijde van je toestel. Beschikt over meerdere opbergvakjes voor je ID, je rijbewijs of alle andere (digitale) voordeelkaarten.
    • Standcases: hier vind je de magneet aan de binnenzijde.
    • TPU-siliconen en harde telefoonhoesjes: beide beschermen je apparaat vooral de zijkanten en aan de achterkant. De TPU-siliconen hoesjes zijn tegelijk erg soepel en toch opvallend stevig.