Zo vind je de juiste CRM software

Een goed Customer Relationship Management (CRM) is onmisbaar wanneer je je bedrijf winstgevend wil maken. Dit kan je enkel bereiken door te investeren in de juiste software, die je helpt om de laagste acquisitiekosten te combineren met de hoogste customer lifetime value.

Zet je verkoopkansen om in deals

Door gebruik te maken van degelijke CRM software kan je al je klantinformatie opslaan op één centrale plek waar al je werknemers ze kunnen raadplegen. Op deze manier blijft je informatie altijd actueel en overzichtelijk. Bovendien kan je je ramingen hierdoor nog accurater doen en financieel inzicht krijgen in je klant wervingskosten.

Kies voor gespecialiseerde project management software

CRM software en projectmanagement gaan hand in hand. Door je projectmanagement te digitaliseren kan je slimmer en efficiënter aan projecten werken. Zo krijg je meer inzicht, boek je grotere winstmarges en heb je gegarandeerd altijd tevreden klanten.

Richt je volledig op succes door gebruik te maken van slimme apps

Elke branche heeft zijn eigen noden om een project goed uit te kunnen voeren. Daarom bestaan er ook meer dan 370 apps die ervoor kunnen zorgen dat jij efficiënt kan werken. Je kiest zelf van welke opties je gebruik wil maken. Je kan inzetten op tijdregistratie, factuurverwerking, het beheren van grote projecten en financiële resultaten. CRM software geeft je de mogelijkheid om alle bestellingen van de eerste klik tot de levering aan huis op te volgen en te controleren. Met de app kan je dit zelfs gemakkelijk op je smartphone doen, waar je ook bent.

Eén team, één tool

Projectmanagement loopt pas op rolletjes wanneer je heel efficiënt kan werken. Door met al je medewerkers gebruik te maken van één tool, heeft iedereen de nodige informatie voorhanden en ligt een succesvolle verkoop in handbereik. Met een goede tool zorg je voor een geïntegreerde boekhouding, een eenvoudige manier van tijdregistratie en behoud je de grip op je kosten. Door je hele team met dezelfde tool te laten werken, blijft alle informatie altijd up-to-date.

Software voor elke branche

Elk bedrijf dat winstgevend wil zijn heeft zijn eigen noden en manier van werken. Daarom bestaan er verschillende pakketten van CRM software, zodat iedereen er zijn gading in kan vinden. Op deze manier kunnen zowel architecten, ingenieurs, consultancy bedrijven, IT-dienstverleners, technische dienstverleners en digital & marketing agencies beroep doen Exact. Elke branche kan een softwarepakket op maat laten samenstellen.

Maak ook gebruik van de andere diensten

Wanneer je een softwarepakket gebruikt om je CRM en projectmanagement tot in de puntjes te regelen, is het altijd fijn om ook uitgelegd te krijgen hoe deze software werkt en hoe je hem moet configureren. Dit komt bovenop een degelijke dienst-na-verkoop.