Hoe je je link building campagnes kan verbeteren

Link building, de meeste SEO specialisten en marketing professionals zijn er wel bekend mee maar voor veel bedrijfseigenaren blijft het een groot raadsel. Wat is het precies en hoe kan het ervoor zorgen dat jij hoger in Google komt en meer nieuwe klanten / aankopen krijgt? Dat bespreken we in dit artikel.

Wat is link building

Het tot stand brengen van links is het proces waarbij relevante links op andere sites worden verkregen die naar uw eigen site verwijzen. Linkbuilding is bedoeld om meer websitebezoekers aan te trekken. Daarnaast is het leggen van links cruciaal voor de doorzoekbaarheid van Google. Google beschouwt links van andere sites naar uw site als een stem. Als je veel stemmen krijgt, krijg je meer waardering van Google. Dit niveau zorgt ervoor dat de score van uw site in zoekmachines hoger is dan die van sites zonder backlinks.

Waarom is het belangrijk

Link building is erg belangrijk om de autoriteit van je domein te vergroten. Het is over het algemeen namelijk zo dat een site die meer back links heeft, hoger in Google scoort. Een site die hoger scoort in Google en andere zoekmachines krijgt meer bezoekers. En een site die meer bezoekers krijgt (wanneer deze goed is ingericht) krijgt meer klanten en website aankopen.

Link building is dus cruciaal als je meer omzet wil met website.

De LEOlytics tool voor uw link building campagne

Wanneer u bezig bent om een website te optimaliseren om uw bedrijf online zichtbaarheid te geven, is de tool LEOlytics een grote hulp. Dankzij zijn intelligente algoritme, maakt het de ontmoeting mogelijk tussen sites die optimalisatie behoeven en andere sites van hoge kwaliteit die externe links kunnen bevatten en dus een grote zichtbaarheid geven. Met een team van professionele SEO-schrijvers biedt de tool SEO-geoptimaliseerde inhoud van hoge kwaliteit die is aangepast aan het doelpubliek. Creëer een account op LEOlytics dat kan je helpen om dit proces te vergemakkelijken.

Met LEOlytics is het dus mogelijk partnerschapsvoorstellen te ontvangen om externe links die naar uw site leiden te zien verschijnen op sites die zorgvuldig zijn geselecteerd op de kwaliteit van hun inhoud in Google. Afhankelijk van uw doelmarkt en uw budget hebt u de keuze tussen verschillende geselecteerde sites. U krijgt dus voorstellen op maat. U kunt interessante media voor toekomstige projecten in gedachten houden en media uitsluiten die al worden gebruikt of die bijvoorbeeld niet aangepast of nuttig zijn voor een lopend project.

Met zo’n tool wordt uw linkbuildingcampagne begeleid en krijgt u advies en hulp tijdens het hele proces. Het is zelfs mogelijk om op elk moment toegang te krijgen tot nieuwe sites, en de tool zal je op de hoogte houden zodat je de kans niet mist om te profiteren van een interessante nieuwe backlink. Bovendien heeft het LEOlytics-team de opdracht om eventuele problemen op te lossen die zich bijvoorbeeld kunnen voordoen bij de keuze van partnersites of bij het schrijven van SEO-content. Zo bespaart u veel tijd en kunt u uw energie besteden aan uw echte bedrijf, het bedrijf dat u via uw website wilt promoten.

De voordelen en functies van Smart LEO-tools

Met Smart LEO tools, profiteert u van positionering op exclusieve en kwaliteit sites. Inderdaad, de partners worden zorgvuldig gekozen en dit is wat de kracht en de kwaliteit van linkbuilding campagnes maakt. Het instrument biedt ook de mogelijkheid links te creëren naar de internationale om de zichtbaarheid van zijn klanten nog te vergroten.

Het instrument is ook flexibel wat de prijs betreft. De voorwaarden zijn bespreekbaar naar gelang van de hoeveelheid bestelde artikelen en kortingen zijn inderdaad mogelijk indien grote hoeveelheden worden besteld. Voor meer vrijheid is geen abonnement vereist om uw artikelen te bestellen en uw linkbuilding campagne te starten.