Servies bedrukken: Dit zijn de grootste pluspunten

Ben je op dit moment ondernemer of heb je plannen in die richting? Mogelijk ben je op zoek naar mogelijkheden om je merk op de kaart te zetten. Je bent niet de enige. Want dankzij marketingmiddelen creëert men meer bekendheid. Daarbij is de kans aanzienlijk dat je je doelgroep effectief aanspreekt. 

Althans, bij het gebruik van de juiste middelen. Een middel dat je kunt inzetten, is servies bedrukken. Bijvoorbeeld een kop en schotel bedrukken. Ben je benieuwd naar de voordelen? Lees dan dit artikel.

Merknaam op de kaart zetten

Men kan, zoals eerder gezegd, om verschillende redenen en in meerdere situaties servies laten bedrukken. Er zijn veel ondernemers die dit doen, maar ook particulieren. In de eerste plaats is bedrukt servies een handig middel om je merknaam of onderneming op de kaart te zetten. Zo kan het ingezet worden als uniek promotiemiddel. Flyers en sleutelhangers zijn immers vrij standaard.

Een bedrukt schoteltje of kopje is toch uniek en blijft de mensen ook bij. Je ziet vaak bedrukte koppen en schotels binnen de horeca, maar ook daarbuiten kan het prima worden ingezet. Hoe leuk zou het zijn, als je je gasten of bezoekers zoiets kan voorschotelen?

Geef een uniek cadeau

Mokken bedrukken kan men doen, om de merknaam of het logo centraal te zetten. Vaak gaat het om ondernemers. Maar een bedrukte mok of schotel kan ook een uniek cadeau zijn. Bijvoorbeeld voor een zakenrelatie of voor een bekende die zojuist een eigen onderneming is gestart. 

Want ook hier geldt, dat een bos bloemen of een kaartje vrij standaard zijn. Met een bedrukte mok of schotel, kun je diegene écht verrassen met een blijvend cadeau. Het zal hem of haar altijd bijblijven. 

Het juiste logo kiezen

Zit je onderneming nog in de opstartende fase? Wellicht ben je verschillende dingen aan het uitzoeken of testen. Als je van plan bent om mokken of schotels te laten bedrukken, dan is het toch verstandig om te onderzoeken welk logo hier het beste bij past. Zodoende kun je door middel van een bedrukking het juiste logo kiezen en bekijken welke het meest aansluit op je wensen en voorkeuren. Het is ook mogelijk om je hierover te laten adviseren. 

Hier houd je rekening mee

Dat een mok of schotel bedrukken pluspunten heeft, dat is al duidelijk geworden. Het kan echter belangrijk zijn om op een aantal cruciale punten te letten voordat je een bestelling doorvoert. Dit zijn enkele voorbeelden:

  • Zorg ervoor dat het logo of de tekst niet al te groot is. Daarentegen is het ook belangrijk dat het niet te klein is. Het mag immers gezien worden.
  • Bekijk verschillende aanbieders en vergelijk op basis van bijvoorbeeld de prijs, de levertijd en de mogelijkheden. Zo kun je een partij vinden die voldoet aan je wensen en voorkeuren.
  • Houd ook rekening met de levertijd. Het bedrukken van een grote bestelling kan tijd kosten. Zorg ervoor dat je vroegtijdig besteld om zo stress te voorkomen. Het zou zonde zijn als de bestelling niet binnen is op het moment dat het nodig is.