Wat zijn de snelst groeiende online bedrijven?

Slimme ondernemers weten dat je geld soms nog beter online kunt verdienen dan offline. Het kan één van de makkelijkste en goedkoopste manieren zijn om geld te verdienen, maar dat moet je wel een slimme en succesvolle onderneming hebben die precies inspeelt op de vraag in de markt. Lucratieve online branches zijn echt niet alleen maar het voor de hand liggende online casino’s, slimme en creatieve businesses kunnen ook uitgroeien tot succesvolle, winstgevende bedrijven. De top 5 snelst groeiende Nederlandse bedrijven in de online branche van 2017 zijn de volgenden:

 

  1. SendCloud

SendCloud, “Europe’s number 1 shipping tool for online stores”, wordt gebruikt door meer dan 10.000 online winkels en sinds SendCloud zou de verzending tot 300% efficiënter zijn. Van Oostenrijk tot België, van Frankrijk tot Duitsland en Nederland, Sendcloud maakt verzending voor webshops eenvoudig en efficiënt.

 

  1. Bynder (https://www.bynder.com/)

‘Bynder’s digital asset management platform gives your brand the organization it needs, and your organization the brand it deserves.’. Bynder zijn experts binnen de online wereld en helpen bedrijven ook vooraan te staan bij online communicatie. Onder hun portofolio vallen bijvoorbeeld Puma, KLM, Spotify en TATA Steel.

 

  1. VoIPGrid (https://www.voipgrid.nl/)

“Het krachtigste wholesale VoIP-platform in de markt”. Voor de beste techniek op spraak- en videocommunicatie moet je zeker bij VoIPGrid zijn. Volgens het FD was VolPGgrid het snelstgroeiende bedrijf van Nederland.

 

  1. Future Cleaning Technologies

Deze onderneming breekt de standaard manier hoe vaak naar schoonmaken gekeken wordt. Ze zoeken naar wat efficiënter kan of wat minder moeite kost. Hun motto: hoe maak je zo veel mogelijk schoon met zo min mogelijk moeite?

 

  1. Scribber

De ultieme hulp voor iedereen op een universiteit. Scribbr vertelt je niet alleen over hoe je het beste een scriptie schrijft, maar ook alles over APA regels en andere standaardzaken die bij het academische vak horen. De hoofdredacteuren kunnen je zelfs helpen met het perfectioneren van je scriptie, door de spelling of APA aan te passen.

 

  1. Takeaway.com

Bovenstaande top 5 laat zien welke online bedrijven het snelst groeiden in 2017, maar in eind maart 2018 kwam er één bedrijf heel snel op, wat in korte tijd het snelst groeiende bedrijf van Nederland bleek: takeaway.com. Takeaway is het moederbedrijf van het populaire thuisbezorgd, wat velen een avondje in de keuken bespaart.