De leukste hoesjes voor smartphones van 2019

Je telefoonhoesje is onderdeel van je look en je wil dan ook een leuk en uniek exemplaar om je telefoon hebben. Gelukkig is er tegenwoordig genoeg keuze als het gaat om telefoonhoesjes en kan iedereen zijn telefoon vormgeven naar eigen smaak. Behoefte aan wat inspiratie? Bekijk dan hieronder onze favoriete telefoonhoesjes voor aankomende zomer!

Classy & clean

Marmer is in en je ziet het patroon tegenwoordig overal in terugkomen. Ook telefoonhoesjes worden met dit design vormgegeven en wij zijn enthousiast. Het is het perfecte design voor diegene die niet houdt van drukke en kleurrijke patronen, maar wel iets unieks wil. Het marmerpatroon verschilt per hoesje en je  kan ook kiezen voor een wat meer kleurrijk design of een design met een tekst erin verwerkt.

Android telefoonhoesjes

Dat er voor de iPhone gebruikers al genoeg hips op de markt is te vinden is, weten we al, maar er zijn tegenwoordig ook hele leuke en hippe telefoonhoesjes voor bijvoorbeeld Samsung modellen.  Zo kan je kiezen voor een drukke opdruk, een marmer patroon of een effen kleurtje. Het aanbod voor de nieuwere modellen is wat groter, maar er zijn bijvoorbeeld ook genoeg mooie Samsung Galaxy s7 hoesjes waar jij je hart bij kan ophalen. Zo doe jij niet meer onder aan de IPhone gebruikers

Personal touch

Tover jouw telefoonhoesje om tot je eigen ontwerp. Personaliseer je telefoonhoesje door er een leuke foto op te plaatsen, een persoonlijke tekst of kies voor beide. Zo heb je een uniek telefoonhoesje die niemand heeft en kan je ook elke dag je geliefden bij je dragen. Win-winsituatie toch?

Feest!

Maak van elke dag een feestje met een glitter telefoonhoesje. Dit vrolijk hoesje heeft glitters in het hoesje verwerkt die je kan opschudden als confetti. Zo maak je van grauwe dag al snel iets vrolijks. De glitterhoesjes zijn in verschillende soorten en kleuren te verkrijgen en zo vind je altijd wel iets wat bij je past!

Minimalistisch

Ben je niet zo van de pracht en praal? Dan zijn er natuurlijk ook opties als effen kleurtjes of een zwart-wit patroontje. Wil je nou echt helemaal geen poespas, dan kan je altijd nog voor een doorzichtig exemplaar gaan.