iPhone-hoesje van Apple vs. andere merken: 5 voordelen

Heb jij een nieuwe iPhone 8 in handen? Dan zijn voor jou telefoonhoesjes heel belangrijk. Een barst of een deuk is tenslotte snel gemaakt in een apparaat dat bijna 24/7 bij je is. Daarom is een goed hoesje voor je (nieuwe) telefoon een must. Maar kies je dan voor een standaard hoesje van Apple of ga je voor een ander merk? In deze blog vertellen we jou de 5 voordelen om voor een iPhone 8 hoesje van een ander merk dan Apple te gaan. Zo kun jij de beste keuze voor je toekomstige hoesje maken.

Meer keuze

Apple staat bekend om haar minimalisme. Zo ook in het aanbod van het aantal hoesjes. En dat terwijl een telefoonhoesje misschien wel net zo belangrijk is als de telefoon zelf. Het vertelt namelijk niet alleen dat jij goed voor je producten zorgt. Het laat ook zien wie je bent. Want ga je voor een hoesje van Ferrari, Gucci of Nike?Kies je voor een heel kleurrijke of misschien eerder voor een telefoonhoesje in neutrale kleuren? Jouw telefoonhoesje laat zien wie je bent en daarom wil jij de keuze hebben over hoe je jezelf presenteert aan de wereld.

Prijs en kwaliteit

De prijzen rondom Apple-producten liggen vaak hoog. Dat terwijl er online veel hoesjes zijn te vinden die óók kwalitatief heel goed zijn. Maar waar de prijs een stuk lager van ligt. Zonder dat je hoeft in te leveren op kwaliteit. Want bij een telefoonhoesje is kwaliteit belangrijk. Je wilt tenslotte niet dat jouw telefoon bij een valpartij tóch kapotgaat door een slecht hoesje? Onze tip: check altijd de reviews van een merk en een product om er zeker van te zijn dat jouw product voldoet aan je verwachting.

Meer modellen

Er zijn simpelweg maar modellen verkrijgbaar als je buiten het assortiment van Apple om zoekt. Want wil jij een backcover, bookcase of toch liever een flipcase? Of kies je toch voor een bumber of een insteekhoesje. Er zijn zelfs skins tegenwoordig verkrijgbaar. Dat is de meest minimalistische vorm van een telefoonhoesje: slechts een sticker van hoge kwaliteit die je op de achterkant van je telefoon plakt. Bijvoorbeeld van kunststof, maar het er zijn ook leren varianten te koop.

Wil je twee vliegen in één klap vangen? Er zijn zelfs telefoonhoesjes op de markt te vinden met extra functies. Denk aan een portemonnee, bieropener of een mobiele lader. Er komt dagelijks wel een nieuwe functie bij.

Meer grip

De telefoons van nu lijken wel steeds dunner en gladder te worden. Kies daarom voor een telefoonhoesje met meer grip. Want wat is nummer één “ongelukje” met je telefoon? Inderdaad, je telefoon die uit je handen glijdt of valt. Er zijn veel cases te vinden met extra grip langs de randen van de telefoon. Zodat jouw telefoon blijft waar ‘ie moet blijven: in je hand.

Bescherm je iPhone 8

Er is dus heel veel keus als het gaat om het beschermen van je iPhone 8. En wordt de keuze je iets teveel? Dan kun je er natuurlijk altijd voor kiezen om er een paar verschillende hoesjes in je winkelmandje te stoppen. Zo kun je jouw  telefoonhoesjes afstemmen op je persoonlijkheid, je hobby’s of je unieke uiterlijk. En kies bijvoorbeeld dagelijks een hoesje uit die past bij je outfit, je werkzaamheden of je humeur!