Je eigen tas personaliseren? Het is makkelijker dan je denkt

Veel mensen hadden vroeger als droom om ooit zelf hun kleren of tassen te kunnen ontwerpen. Het bestaan van iemand die zijn eigen kleding of accessoires kan ontwerpen lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar wist je dat het veel makkelijker is dan je denkt om je eigen tassen te bedrukken? Wij geven je wat ideeën voor het bedrukken van tassen, bijvoorbeeld als je tassen bedrukken via Relatiegeschenken.nl gaat. Welke wil jij echt uitproberen?

Een reistas voor je lief

Het is een super romantische en lief cadeau om je geliefde te verwennen met een tas (een reuze praktisch cadeau) die je hebt laten bedrukken, waardoor het een super persoonlijk cadeau wordt. Een reistas is ontzettend praktisch en kan door heel veel mensen op veel verschillende manieren worden gebruikt. Gaan jullie samen een weekendje weg, dan is dit het perfecte cadeau om te geven, maar wanneer hij veel naar de sportschool gaat kan hij deze tas ook hiervoor gebruiken.

brown leather bag

Een linnen tasje voor jou en je vrienden

Als je binnenkort een tripje met je vrienden of vriendinnen op de planning hebt staan, dan zou je als kleinigheidje een paar bedrukte tassen kunnen meegeven. Kies je voor linnen of katoen, dan kost deze tas je ook niet veel. Een gepersonaliseerde linnen tas is ene leuk en persoonlijk cadeau voor jou en je vrienden wat niet alleen heel goed van pas zal komen maar wat ook lange tijd meegaat en bruikbaar blijft. Gebruik je hem om je boodschappen in te vervoeren, dan zal je alsnog met een fijne herinnering terugkijken op dit moment.

Merchandise voor je bedrijf

Promoten voor je bedrijf kun je doen door heel veel manieren, maar ook door tassen te bedrukken en deze bijvoorbeeld aan klanten of toekomstige klanten mee te geven. Het grote voordeel hiervan is dat je je naamsbekendheid extreem vergroot, omdat iedereen die dit tasje gebruikt niet alleen zélf geconfronteerd wordt met jouw bedrijfsnaam en/of logo, maar ook iedereen die deze persoon tegenkomt of met deze tas ziet lopen. Hierdoor heb je automatisch al veel extra reclame. Promotiegeschenken brengen veel voordelen met zich mee.