Wat is Whitelabel linkbuilding precies?

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel als het gaat om het optimaliseren van de SEO. Natuurlijk zijn de teksten het fundament, aangezien daar de zoekwoorden worden opgenomen, maar niet alleen de teksten spelen een belangrijke rol als het gaat om het optimaliseren voor zoekmachines, maar ook linkbuilding. Er zijn verschillende vormen van linkbuilding. Zo kun je enerzijds relevante websites op jouw website zetten, zodat je hoger in de zoekmachines komt. Maar het kan ook andersom. Dat is vaak nog waardevoller. Als je er voor gaat zorgen dat zeer relevante websites naar jouw website verwijzen. Dit heeft een zeer grote impact op het algoritme van zoekmachines en vaak wordt dit ook onderschat.

Wat is whitelabel linkbuilding?

Dan is er ook nog de zogenaamde whitelabel linkbuilding. Bij whitelabel worden er relevante links verworven op andere websites. Er zijn verschillende methoden hoe je dat kunt bewerkstelligen. Allereerst kun je een relatie opbouwen met specifieke bedrijven. Door partner te worden met die bedrijven, kunnen ze ervoor kiezen om bepaalde links naar jouw website op hun website te zetten. Niet alleen krijg je dan meer traffic omdat de zoekmachines zijn geoptimaliseerd, maar ook omdat ze dan direct naar jouw website kunnen worden doorgestuurd. In principe zorg je zo dus op twee manieren voor meer traffic.

Linkbuilding white label uitbesteden

Er zijn nog vele andere tactieken om ervoor te zorgen dat er aan linkbuilding wordt gedaan. Maar we begrijpen al te goed dat jij misschien geen tijd hebt om je daarmee bezig te houden. In die gevallen kun je het gelukkig uitbesteden aan partijen die hierin gespecialiseerd zijn. Wij willen hopen dat we je voldoende geïnformeerd hebben m.b.t linkbuilding. Zodat je zeker weet dat dit op een goede manier wordt gedaan en jij je gewoon met je ondernemingsactiviteiten bezig kan houden.