white gift boxes with red ribbon

Zo verras je jouw medewerkers met unieke relatiegeschenken

Nu de zomervakantie voor de deur staat, is het een perfect moment om alle personeelsleden in het zonnetje te zetten. Met mooie relatiegeschenken kun jij bovendien het imago van de onderneming onderstrepen. In dit artikel leggen we uit waar jij zoal op moet letten bij het uitzoeken van relatiegeschenken, zodat jij jouw werknemers straks kunt verrassen met de allerleukste cadeaus. 

Zomerse relatiegeschenken

Wil jij waardering tonen aan de medewerkers? Uiteraard is het mogelijk om relatiegeschenken met logo volledig te customizen, zodat ze perfect passen bij de look en feel van het bedrijf. Bovendien is het de ideale manier om personeelsleden te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Wanneer ze trots zijn op de zaak, dan zullen ze dit ook uitstralen naar de klanten! Unieke relatiegeschenken zijn daardoor een must voor elk bedrijf. 

Sportieve bidons
Als werknemers in hun vrije tijd veelvuldig gezien worden met giveaways, dan is het juist slim om in te spelen op deze sportieve activiteiten. Om maximale impact te creëren, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om bidons te laten voorzien van een logo. Zo kun je een neutrale bidon laten bedrukken in full colour. Ga daarnaast voor een gekleurde dop, waardoor het design in balans is. 

Persoonlijke gifts 

Je zou ook de bidons rondom kunnen laten bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor bedrukte bidons van Maxilia met een logo of een motiverende quote. Of laat de bidons voorzien van de namen van de medewerkers, om zo een onvergetelijke indruk achter te laten. Van stoer tot trendy: voor ieder personeelslid is er wel een persoonlijke gift te vinden.

Gekleurde tassen

Met een leuke gekleurde tas maak je alle personeelsleden zeker blij. Zo is een katoenen tas perfect voor boodschappen en zijn ze prima geschikt voor dagelijks gebruik. Dat betekent dat ze meerdere keren gebruikt kunnen worden. Zo wordt de reclame lang onder de aandacht gebracht en blijf je top of mind tijdens de vakantieperiode. Daarnaast kan de tas zowel aan de voor- als aan de achterzijde worden bedrukt met reclame.  

Stoere caps

Met caps en petten kun je veel zichtbaarheid creëren voor het bedrijf. Kies bij voorkeur voor caps van katoen: deze zijn zonwerend en fantastisch voor een zomerse stranddag. Je kunt ze uiteraard laten voorzien van een logo, waardoor je voor een goede merchandise van jouw onderneming zorgt. Bovendien kan de voorzijde van de pet haarscherp worden bedrukt in allerlei verschillende kleuren met een logo. Zo zie je de reclame overal op een originele manier terug. 

Luxe strandlakens

Naast bidons en gekleurde tassen kun je eveneens luxe strandhanddoeken laten voorzien van een logo. Fijn voor thuis én ideaal voor op het strand. Ga bijvoorbeeld voor strandlakens met een full colour design, waar je de teamfoto haarscherp op kunt laten afdrukken. Bijkomend voordeel is dat de lakens overal gespot kunnen worden, waardoor de kans groot is dat het logo door anderen zal worden opgemerkt. 

Voor welk cadeau je nu ook kiest, deze giveaways zijn ideaal om uit te delen aan personeelsleden!