person holding gold and silver coins

Redenen om te beleggen in cryptocurrency 

Er zullen maar weinig mensen zijn die nog nooit van cryptocurrency hebben gehoord. Dit is natuurlijk niet zo gek, door de enorme rendementen zijn er namelijk veel mensen die hier ook wel graag in zouden willen beleggen. Nu is het echter wel een feit dat niet iedereen op de hoogte is van de voordelen die cryptomunten te bieden hebben. Om hier verandering in te brengen hebben we besloten om de belangrijkste redenen voor het beleggen in crypto op een rijtje te zetten. Door dit goed door te nemen weet je precies waarom ook jij zou moeten investeren!

  • Het is makkelijker dan ooit

De voornaamste reden om ook in crypto te beleggen is het feit dat het makkelijker is dan ooit tevoren. Door de komst van de nieuwe exchange Kucoin is het super eenvoudig om als leek te beginnen met het beleggen. Los van het te investeren bedrag en een paspoort heb je dan ook niets nodig om aan de slag te gaan. De exchange van Kucoin staat bekend om het feit dat de transactiekosten laag of zelfs helemaal niets zijn. Niet voor niets dat de ervaringen met Kucoin op dit moment erg lovend zijn. 

  • Je kunt veel rendement boeken

De andere belangrijke reden is natuurlijk het feit dat je hier veel rendement mee kunt boeken als je geluk hebt. Met name bij de wat minder bekende munten is het een feit dat je erg veel kunt verdienen als de munt stijgt. Hier staat wel weer tegenover dat het risico bij de munten met een hoge groeipotentie ook gelijk groter is.

Begin vandaag nog met beleggen 

Dit is natuurlijk nog maar een kleine lijst met redenen waarom beleggen in cryptocurrency geen verkeerd idee is. Door de enorme potentie van deze markt raden wij je zeker aan om het ook te overwegen als je nog op zoek bent naar manieren om je portfolio net even wat meer te spreiden. Naast crypto zijn er veel meer beleggingen waar je zelf voor kunt kiezen. Wil je hier nog meer over te weten komen dan vind je hier op de site alles wat je nodig hebt. Kijk voor meer info over Kucoin zelf op Bestebank.org