Telefoonhouder fiets Action getest

Telefoonhouder fiets Action getest

De telefoonhouder fiets van Action is een eenvoudige, goed ontworpen optie voor als je mobiel wilt communiceren op je fiets. Het is bedoeld voor alle fietsers die hun telefoon op hun eigen fiets of deelfiets willen kunnen monteren. Het is voornamelijk bedoeld voor mensen die over het algemeen op gladde, verharde wegen rijden. Je kunt het ook monteren op een hometrainer als je bijvoorbeeld gebruik wilt maken van bijvoorbeeld de Zwift-fietsgame. Waarvoor je je telefoon aan het stuur van je fiets moet hebben bevestigd.

Waarom een telefoonhouder voor je fiets?

Waarom een telefoonhouder voor je fietsJe fiets is meer dan een stuk metaal op wielen en je telefoon is meer dan alleen een apparaat dat je helpt te communiceren. Als fietsliefhebber moet je er niet alleen voor zorgen dat je telefoon bij de hand is om te voorkomen dat je verdwaalt. Het is ook bedoeld om in contact te blijven met vrienden en familie, waar je ook bent.

Velen van ons zijn gehecht aan onze apparaten, dus het is alleen maar logisch om ze mee te nemen op een fietstocht. Hier zijn een paar redenen waarom je je telefoon altijd mee zou moeten nemen op de fiets:

• Toegankelijkheid

Of je nu altijd bereikbaar bent voor jouw werk of gewoon altijd verbonden wilt zijn met jouw vrienden en familie. Je moet jouw telefoon snel kunnen beantwoorden wanneer deze overgaat.

• Navigatie

Als je in de bergen fietst of ergens bent waar je nog nooit bent geweest, wil je niet verdwalen. Het gebruik van Google Maps of andere apps op je telefoon kan je helpen om snel je beste routes te bepalen. Of je nu verdwaald bent of gewoon een nieuw pad wilt ontdekken

Om je te helpen hebben we de telefoonhouder fiets van de Action getest. Het biedt vele voordelen en is belangrijk als je jouw telefoon niet kunt missen tijdens het fietsen.

Telefoonhouder fiets Action uit de test

De telefoonhouder van de Action is van het merk Dunlop. De siliconen banden die de telefoon aan de houder bevestigen en aan de fiets bevestigen, voelen heel stevig aan. Vanwege de rekbare aard van siliconen, ontdekten we dat onze testtelefoons meer trilden als we op ruw terrein reden. Maar het leek in niets op het geratel dat we zagen met andere siliconen houders.

De telefoonhouder past op sturen van alle maten en is een makkie om te installeren en te verwijderen. Evenzo passen de riemen op telefoons van alle formaten. Bovendien zitten ze het scherm of de knoppen van de telefoon niet in de weg. Een probleem dat we hadden met andere siliconen houders. Je kunt de telefoon ook gemakkelijk draaien van staand naar liggend (en vice versa), zelfs terwijl je trapt. De hele houder is klein genoeg om in een zak te stoppen wanneer je  van je fiets stapt.

Dunlop Smartphone houder voor de fiets- & Motorsturen

Beschrijving:

 • Met spatwaterdichte zak, transparant front voor het uitlezen en bedienen van het touchpanel.
 • Maat: Ca. 170 x 100 x 30 mm (H/B/D)
 • Eenvoudig te installeren, geen gereedschap nodig, 360° verbindingsbeugel
 • Materiaal: kunststof (siliconen en ABS plastic)
 • Kleur: zwart, grijs

Extra informatie

Het merk Dunlop® is een fabrikant van hoogwaardige auto-accessoires. Sinds het begin heeft het merk DUNLOP speciale aandacht besteed aan de kwaliteit van zijn producten.

De kwaliteit van de afwerking en duurzaamheid van materialen zijn de belangrijkste kenmerken van het merk. Alle auto-, fiets- en motoraccessoires van het merk DUNLOP zijn getest en gecertificeerd in de Europese Unie.

DUNLOP accessoires zijn bekend en gewaardeerd door klanten van over de hele wereld.

Dunlop Fiets Smartphone Houder – Stuur Gemonteerd & Spatwaterdicht

De houder is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het extreem duurzaam is en bestand tegen allerlei soorten beschadigingen.

Specificaties:

 • Aanbevolen voor smartphones van 12,7 cm tot 17 cm
 • Stuurdiameter max: 25 mm
 • 360 graden draaibaar
 • Vuil is gemakkelijk schoon te maken, veeg het gewoon af met een natte spons
 • Het hele jaar door en in alle weersomstandigheden te gebruiken op de fiets, scooter of motor
 • Dankzij de oleofobe coating zijn vingerafdrukken onzichtbaar
 • De transparante voorkant leidt de aanraking, waardoor je de telefoon kunt gebruiken zonder het eruit te trekken
 • De duurzaamheid van de materialen en hun anti-vibratie eigenschappen beschermen het toestel perfect. Tegen vuil, water en andere beschadigingen tijdens het rijden
 • Eenvoudige montage zonder extra gereedschap

Pros

 • Goedkoop
 • Gemakkelijk te monteren

Cons

 • Minder geschikt voor mountainbiken

Conclusie

Het is meer dan handig om je mobiele telefoon een goede plek op je fiets te geven. Uit onze test is gebleken dat de telefoonhouder voor de fiets van Action hiervoor zeer geschikt is. Het is een goede houder voor de gemiddelde fietser, die op de gebaande paden blijft. Uit onze test is gebleken dat goed niet altijd duur hoeft te zijn.