Google Pixel-telefoon: dit wil je erover weten

Wie denkt dat alleen Samsung of Apple in het hoogste segment van telefoon te vinden is, heeft het mis. Want Google maakt ook al wel eventjes telefoons. Maar nu komen de nieuwe Google Pixel-telefoons op de markt. En geloof ons maar, deze doen niet onder voor de nieuwste Samsung of Apple. Reden genoeg om jou dus even iets meer te vertellen over deze spiksplinternieuwe telefoon. 

Android is natuurlijk het sturingssysteem van Google zelf. Toch had Google tot voorkort nog geen eigen telefoon. Tegenwoordig is dat dus wel anders. Zo kun je vandaag de dag kiezen voor een Google pixel 7 pro met abonnement. Wat deze telefoon precies inhoudt vertellen we jou verder op in deze blog. Want het duurde misschien even voordat Google in de telefoonbusiness is gestapt. Maar ze zijn hier nu om zeker te blijven! 

Eerder had Google al een serie, namelijk de Nexus-telefoon. Maar hiermee zijn ze gestopt. En nu lijkt de nieuwe telefoon zich meer te voegen aan de maatstaven van Apple en Samsung. Denk aan een goede processor die snel werkt. En ook een goede camera. Helder en scherp beeld. En ga zo maar door. 

Dit is de Pixel 7 Pro 

We zeiden het net al eventjes. Maar qua inhoud ligt de Pixel 7 Pro dicht bij de Apple IPhone 14. En dat terwijl de prijs kleiner en zeker ook goedkoper is. Zo heeft de Pixel 7 Pro nog een derde 48 MP telefooncamera. Ook zit er een hogere resolutie op, namelijk een QHD+. Ook is de verversingssnelheid van een Pixel 7 Pro nog eens hoger. Hierdoor komt alles ook nog eens sneller bij je binnen. En ook kun je rekenen op meer opslagruimte, namelijk 512 GB en een RAM-geheugen van 12 GB. De batterij is gigantisch, namelijk 5000 mAh. Hierdoor kun je lekker lang met je telefoon doen, zonder tussendoor op te laden. Als we deze telefoon dus willen opschrijven dan zouden we zeggen: het is een telefoon waar je een goede prijs voor betaald. Daarnaast zijn de prestaties ontzettend goed. Het ontwerp is sterk en solide, waardoor ‘ie tegen een flink stootje kan. De levensduur van de batterij is zeer goed. En dat alles dus voor een lagere prijs dan een IPhone of de nieuwste Samsung. 

Of kies voor de Google Pixel 7

Naast de Pixel 7 Pro kun je ook kiezen voor de Google Pixel 7. Ook deze telefoon is ontzettend goed en kent veel voordelen die ook bij de Google Pixel 7 te vinden zijn. Enkel en alleen is het zo dat er een paar bijzonderheden aan de Pro zijn, die dan niet bij de Google Pixel 7 te vinden zijn. Hetzelfde als een Apple 14 of een Apple 14 Pro. Het voordeel is dan ook dat je hier niet voor betaald wanneer je dit natuurlijk niet nodig hebt. De prijs van de Google Pixel 7 ligt dan ook zo’n 200 euro lager dan de Google Pixel Pro. Verder vind je hier ook een uitstekende telefoon voor een prettiger prijs. 

Wil je meer weten over deze telefoon? Bekijk dan deze video!